szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A családanya azt tervezi, hogy máris visszamegy dolgozni, mert szükség van rá a vírus elleni védekezésben.

Minden rendben lesz
Annyi baljós hír van manapság, hogy mindenki vár valami jobbra, biztatóra. Így vagyunk ezzel mi is: nem dobja fel sem a home office-ban, sem a szerkesztőségben ülő újságírót a helyzet, amikor jóformán csak bajokról szóló információkat kap. Pedig van azért olyan is, aminek örülni lehet, ami megnevettet, vannak remek kezdeményezések, példaértékű kiállások. Ezeket gyűjtjük ebben a cikksorozatban.
Friss cikkek a témában

Sokan összefogtak azért a monori segédápolónőért és családjáért, akiknek a napokban égett le az otthonuk – tudósít az RTL Klub Híradója. Lippert Ágnes meghatódva mesélte, hogy idegenek segítenek nekik a helyreállításban: a vizet például a szomszéd egy ismerőse javította ideiglenesen, más azt ígérte, visz cserepet.

Nagyon jó, hogy vannak jó emberek még a világon

fogalmazott a Híradónak. A történteken még nincsenek túl, de a családanya azt tervezi, hogy jövő héttől visszamegy dolgozni, mert szükség van rá a vírus elleni védekezésben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Így lesznek szuperhősök a futárok

Így lesznek szuperhősök a futárok

Hibrid Golden Globe ide vagy oda, a káprázatos szettek idén sem maradtak el

Hibrid Golden Globe ide vagy oda, a káprázatos szettek idén sem maradtak el

Érdemes figyelni a Microsoftra, jön "az új Windows"

Érdemes figyelni a Microsoftra, jön "az új Windows"