szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Á. Anikó több mint száz késszúrással végzett saját lányával.

Az utolsó támasza is elhagyta Á. Anikót, aki jelenleg az egyetlen tényleges életfogytiglanira ítélt nő Magyarországon – írta a Blikk.

A gyermekét több mint 100 késszúrással megölő asszonyt egyetlen ember látogatta a börtönben, ám időközben őt is bezárták.

A lap szerint a két nő évekkel ezelőtt, a rácsok mögött ismerkedett meg, amikor Á. még előzetesben volt. A barátságuk olyan erős lett, hogy miután a lelkitárs szabadult, ő lett Á. egyetlen kapcsolattartója. A nő amikor csak lehetett, levelet írt neki, csomagot küldött, és az összes tárgyaláson megjelent.

Á. Anikó 2015-ben végzett 8 éves lányával, akit már hosszabb ideje a gyerek édesapja és annak új párja nevelt. A gyermek láthatásra érkezett hozzá.

A rab egy többszemélyes cellában tölti a napjait, a cellatársaival pedig jól kijön. Hogy gyorsabban teljen az életfogytig tartó büntetés, dolgozik, a társainak viszont azt panaszolja, hogy minden éjjel gyermekével álmodik – írta a bulvárlap.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
DK: Orbán szegényügyi tanácsadója 36 ezer forintos bort vett közpénzből

DK: Orbán szegényügyi tanácsadója 36 ezer forintos bort vett közpénzből

Gergely Márton: A Joe, a rossz és a csúf

Gergely Márton: A Joe, a rossz és a csúf

Melyik most a legjobb vírusirtó Windowsra?

Melyik most a legjobb vírusirtó Windowsra?