Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A turizmus ágazatban nagy a gond, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének tökéletes úti célok Magyarországon. A kínálat az olcsótól a luxusig megvan, és ha valaki csak a tavakat és a borvidékeket végigjárja, öt évre elég programot talál – mondja Varga G. Gábor, szenvedélyes utazó. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.

Hogyan alakult át a Balaton az elmúlt három hónapban, és hogyan változott húsz év alatt? Mit jelent az ország szempontjából, hogy Budapest V. kerületében a járólapok között kinőtt a fű, mert nincs ki letapossa?

Varga G Gábor blogger (Egek ura) és utazási szakértővel azt vettük számba, hova lehet menekülni a közélet elől, hol vannak a legjobb helyek az országban, és minek is lesz pontosan kampó az ágazatban.

Varga G. Gábor
©

Adásunkat itt hallgathatja meg:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!