szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A fideszes képviselő emellett az antifa betiltására és az állatkínzók börtönbe küldésére tett javaslatot.

Három törvényjavaslatot tett le a Fidesz-frakció asztalára Boldog István országgyűlési képviselő. A többek között vesztegetéssel gyanúsított politikus a Mezőtúri városi tévének beszélt ezekről – szúrta ki a 444.hu.

Első körben Boldog István betiltaná az antifa mozgalmakat, mert azok szerinte veszélyeztetik az emberek életét. „Magyarországon ma még csak azt láttuk, (…) hogy vörös zászlókkal vonulgattak, és megpróbálták meggyalázni a hitünket, karácsonyfát, betlehemet tönkretenni” – utalt ezzel a rabszolgatörvény elleni tüntetőkre, a Kossuth Lajos téri szánkórongálást felhozva példaként.

A képviselő szerint nyugaton már fegyveres cselekményeket követtek el az antifák, ezt meg kellene előzni Magyarországon.

A pedofilok kasztrálását is javasolja frakciójának Boldog, aki azt mondta, ez egy régi javaslata. „A kémiai kasztrálást mindenképpen végre kell hajtani. El kell venni a lehetőségét is annak, hogy egy pedofil többszörösen visszaeső tudjon lenni.”

A képviselő harmadik javaslatával börtönbe küldené az állatkínzókat. Szerinte hiába szigorítottak az állattartás feltételein, a bíróságok nem élnek a lehetőséggel. Úgy kívánná a törvényt módosíttatni, hogy legalább fél éves börtönnel induljon a büntetési tétel, úgy gondolja, ez megfelelő visszatartó erő lehetne.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
RTL: Omló vakolatú, pókhálós kórteremben fogadják Kiskunhalason a koronavírusos betegeket

RTL: Omló vakolatú, pókhálós kórteremben fogadják Kiskunhalason a koronavírusos betegeket

Súlyosbodik a járványhelyzet Csehországban és Szlovákiában

Súlyosbodik a járványhelyzet Csehországban és Szlovákiában

Színművészeti: bekérte a kuratórium a sztrájkolók listáját

Színművészeti: bekérte a kuratórium a sztrájkolók listáját