szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Meg sem érkezett a bejelentés, máris elfogták a velencei korzón a strandtolvajokat a rendőrök. A táskából hiányzó pénzt a melltartójába dugta az egyik elkövető.

Velencén, a Korzó területén lopta el három fiatal az őrizetlenül hagyott, törölközővel letakart táskát, benne több százezer forintnyi értékkel - írta a Police.hu. Egy készenléti járőrpár ellenőrzött három zavartan viselkedő román fiatalt a strandon. Az egyik férfi 19, a nő 18, a harmadik elkövető pedig egy 13 éves fiú volt.

Náluk volt egy sporttáska, amiből olyan iratok kerültek elő, melyek nem az ő nevükre lettek kiállítva. Ezen túl a táska alján lapult egy olyan mobiltelefon is, amelynek jelkódját egyikük sem ismerte.

Így felvették a kapcsolatot a járőrök a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központján keresztül az iratok tulajdonosaival, akik épp akkor tettek bejelentést, miszerint a Velence Korzó szabadstrandjának egyik napozóágyáról ellopták a sporttáskájukat, benne irataikkal, vonatjegyükkel, készpénzükkel, ruháikkal, mobiltelefonjukkal együtt.

Amikor a bejelentők átnézték a táska tartalmát, kiderült, hogy 18 000 forint készpénz hiányzik belőle.

A rendőrök felszólítására ekkor az elfogott 18 éves nő melltartójából elővette a pénzt, majd átadta a rendőröknek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ballai Vince - Ká Zoltán Itthon

"Egy tavat nem lehet megvenni, reméljük" - videós riport a Velencei-tóról

Akár kisebb parcellákra is fel lehet majd szabdalni egyes strandokat, sűrűbben beépíteni a vízhez közeli területet Gárdonyban a Velencei-tónál, ahol egy sor strandot és parti telket minősítenének át. A helyiek és a nyaralótulajdonosok a szabadon hozzáférhető partot féltik, az önkormányzat viszont fejleszteni szeretne a turisztikai bevételekért. Annyira, hogy boldogan adtak el egy kempingnek parti területeket, majd minősítették át ezeket is. Helyszíni riport videóval.

A Monty Python elszabadul – Eric Idle életútja, 3. rész

A Monty Python elszabadul – Eric Idle életútja, 3. rész

1500 forintért 15-30 percen belül eredményt mutat az új koronavírusteszt

1500 forintért 15-30 percen belül eredményt mutat az új koronavírusteszt

Újjáépült a kereskedőházak hálózata, amin még mindig Orbán török barátja keresi a legtöbbet

Újjáépült a kereskedőházak hálózata, amin még mindig Orbán török barátja keresi a legtöbbet