szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Thürmer Gyula számítógépes hasonlattal vázolta a helyzetet: a hardverrel semmi gond, ők csak a szoftvert akarják lecserélni.

Az MSZP és a DK sem tartozik a baloldali pártok közé, ezek ugyanis álbaloldali formációk Thürmer Gyula szerint, aki a Magyar Nemzetnek adott interjúban beszélt erről. A Munkáspárt elnöke kijelentette:

a tisztességes baloldal egyben nemzeti is.

"Mi is ezt a világot akarjuk jobbá tenni a magyar emberek számára. Számítógépes hasonlattal élve, csak a szoftvert szeretnénk megváltoztatni, a hardverrel semmi bajunk", fogalmazott Thürmer.

A pártelnök ugyanakkor azt is mondta: nem a kormánypártokban látja a Munkáspárt a természetes szövetségesét. De "ha egy adott párt számunkra is elfogadható politikát és értékeket képvisel, akkor tudjuk támogatni".

"Például az említett migrációs válság kapcsán helyeseltük a kormány döntéseit, mi is ellenezzük az illegális bevándorlást, s ezt nyomatékosítottuk a témában kiírt népszavazáson is. A koronavírus-járványt is megfelelően kezelte a kabinet. A gazdaságpolitika terén nem ilyen egyértelmű a dolog, mert bár például a bankokat megadóztatták, a mi értékrendünkhöz képest még mindig sokat kedveznek a multiknak. A béremelések terén szintén többet várnánk", mondta Thürmer az interjúban, aki arra is kitért, hogy

jobb főpolgármesternek tartotta Tarlós Istvánt, mint a mostani városvezetőt, Karácsony Gergelyt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Köves Slomó: Az "ellenséges légkör" miatt végleg kivonul a sajtóból az EMIH

Köves Slomó: Az "ellenséges légkör" miatt végleg kivonul a sajtóból az EMIH

Hogyan takarhatom ki az otthonom a Google Street View-n?

Hogyan takarhatom ki az otthonom a Google Street View-n?

Újabb tízmilliók állása került veszélybe a koronavírus miatt

Újabb tízmilliók állása került veszélybe a koronavírus miatt