szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A csalással vádolt Simonka György azt állítja, ő még az előtt kezdeményezte Ruck Márton kizárását, hogy Ruck akarta volna őt kizáratni.

Simonka György kizárását kezdeményezte a pártból Ruck Márton medgyesegyházi fideszes csoportelnök hétfőn. Simonka csütörtökön közösségi oldalán vágott vissza, bejelentve: ő még az előtt kezdeményezte Ruck kizárását, hogy az tett volna így, vele szemben.

A csalással vádolt politikus azzal érvelt igaza mellett, hogy rengeteg fejlesztés indult a térségben az előző vezetés alatt. Eközben, mint fogalmazott:

A Ruck Mártonhoz és Kraller Józsefhez tartozó körök ezeken a projekteken óriási pénzeket kerestek, de nekik ez sem volt elég.

Simonka szerint csak ő és az előző vezetés tartotta vissza az újabban az "ellenzéki összefogás zsoldosának" állt politikusokat. Bejelentette azt is: októberben vallomást tesz a kizárását kezdeményező Ruck Márton tevékenységével kapcsolatban.

Ruck szerint a többek között költségvetési csalással vádolt országgyűlési képviselő a Fidesz-MPSZ jó hírének súlyosan árt, illetve nem tájékoztatta a helyi szervezet elnökségét az ellene indított büntetőeljárásról.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Fideszesek követelik Simonka György kizárását

A medgyesegyházi fideszes csoportelnök kezdeményezte a költségvetési csalással vádolt Simonka kizárását. Az elnök szerint nem tudnának eredményesen szerepelni a következő választáson, ha a képviselő marad a pártban.

Október elejére várják, hogy megugrik a koronavírusos halálozások száma

Október elejére várják, hogy megugrik a koronavírusos halálozások száma

Életerős robotkutyák járőröznek az amerikai légierő bázisán

Életerős robotkutyák járőröznek az amerikai légierő bázisán

Újabb 9 áldozata van a járványnak, 927 új fertőzöttet találtak

Újabb 9 áldozata van a járványnak, 927 új fertőzöttet találtak