szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 12 éves Horváth Virág Zsüliettet és a 13 éves Racsek Tibor Rajmondot keresi a rendőrség. Úgy tudjuk, a fiú időközben megkerült.

A rendőrség keresi a 12 éves Horváth Virág Zsüliettet. A lány október 26-án 17 óra körüli időben VI. kerületi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

 

Horváth Virág Zsüliett eltűnésekor fekete, hosszú ujjú felsőt, fekete térdig érő szoknyát, és fekete cipőt viselt, valamint nála volt egy fekete női táska is.

A VI. kerületi rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki a lányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnése körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

A rendőrség szintén keresi a 13 éves Racsek Tibor Rajmondot. A fiú október 26-án 16 óra 30 perc körüli időben a XI. kerületben szállt fel a 4-es, 6-os villamosra, amellyel továbbutazott a IX. kerületi Boráros tér irányába, azonban csepeli lakóhelyére nem érkezett meg.

A hvg.hu úgy értesült, hogy a fiú időközben megkerült, a hatóság azonban ezt még nem erősítette meg a honlapján.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem igaz, hogy hat számot nem bírt eltalálni!

Nem igaz, hogy hat számot nem bírt eltalálni!

Két helyen is lezárták az M5-ös autópályát baleset miatt

Két helyen is lezárták az M5-ös autópályát baleset miatt

Újabb emeletes vonatokat állít forgalomba a MÁV

Újabb emeletes vonatokat állít forgalomba a MÁV