szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A koronavírus ellenére november másodikától ismét napilapként jelenik meg a Pesti Hírlap, méghozzá új főszerkesztővel az élén.

Több változás is életbe lép a Pesti Hírlapot és a 168 Órát kiadó Brit Mediánál, ami részben a napilap november másodikai utcára való visszatérésével van összefüggésben – írta meg a Media1. (A Pesti Hírlap a koronavírus-járvány miatt először teljesen leállt, majd ingyenes hetilapként indult újra, munkatársainak egy részét azonban a vezetőségnek el kellett bocsátania gazdasági nehézségek miatt.)

Media1 szerint a Pesti Hírlap új főszerkesztője az eddig szerkesztőként dolgozó Pion István lesz. Az eddigi főszerkesztő, Trencséni Dávid is marad: ő hírigazgatóként folytatja munkáját. A portál információi szerint Trencséni fogja összehangolni a kiadóhoz tartozó valamennyi print és online termék működését, együttműködésben ezek főszerkesztőivel.

Hamarosan megújul a 168 Óra hetilap is. Rózsa Péter főszerkesztő kirúgása után a posztot Makai József veszi át (Rózsát azért rúgta ki Milkovics Pál, a Brit Media tulajdonosa, mert Orbán Viktor családjáról közölt fotót a lapban). Kiszivárgott képek alapján az újság külleme is hamarosan megújul, új layoutot kap.

A 168 Óra és a Pesti Hírlap internetes szerkesztőségei továbbra is közös newsroomban folytatják a munkát, a közös online felület felelős szerkesztője Barna L. Norbert lesz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
"Az első próbán csengett a fülem" – benéztünk a SzínházTV kulisszái mögé

"Az első próbán csengett a fülem" – benéztünk a SzínházTV kulisszái mögé

Közép-európai járványkörkép: a második hullám mindenhol durvább, mint a tavaszi

Közép-európai járványkörkép: a második hullám mindenhol durvább, mint a tavaszi

Marad a köd, ónos szitálás bárhol lehet, hó csak a hegyekben várható

Marad a köd, ónos szitálás bárhol lehet, hó csak a hegyekben várható