szerző:
hvg.hu/MTI
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A "Minden élet számít" névre hallgató kampány az intézkedésekre hívja fel a figyelmet.

A kormány a szerdától rövid tájékoztató filmeket jelentet meg, amelyek az új védelmi intézkedéseket mutatják be – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Ezek közé tartozik többek között a kijárási tilalom, a rendezvénystop, valamint a kötelező maszkhasználat a polgármesterek által kijelölt területeken.

Az intézkedések és a tájékoztató filmek fő üzenete az, hogy vigyáznunk kell egymásra, mert minden élet számít. A tájékoztató videók először a kormány Facebook-oldalán jelennek meg, illetve tévén és rádión.

A “Minden élet számít” gondolat természetesen Orbán Viktortól ered, aki először november 13-i rádióinterjújában mondta el ezt, de Facebook-, Instagram-posztot is kommentált már ezzel, november 16-án pedig a parlamentben is elhangzott a miniszterelnök egy válaszában, úgyhogy valószínűleg sokszor fogjuk hallani ezt a következő időszakban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
FBI: Az orosz hírszerzésnek akarták eladni Nancy Pelosi ellopott laptopját

FBI: Az orosz hírszerzésnek akarták eladni Nancy Pelosi ellopott laptopját

Balin utcai fekvőtámasszal büntetik azt, aki nem hord maszkot

Balin utcai fekvőtámasszal büntetik azt, aki nem hord maszkot

Török sztárcsapathoz igazol Szalai Attila

Török sztárcsapathoz igazol Szalai Attila