Tetszett a cikk?

A BKK rövid videót készített, amin a Lánchíd egyik oroszlánjával mondatják el, mi történik majd a tavasszal induló felújítás során.

“Bömbölök örömömben hogy 2021 tavaszán végre megtörténhet az első kalapácsütés” - mondja a Lánchíd egyik oroszlánja a Lánchíd felújításával kapcsolatban a BKK Facebook-on közzétett videóján. 

 

Az animált oroszlántól többek között megtudhatjuk, hogy a hídon a következő másfél évben

újjáépítik a pályaszerkezetet, kijavítják acélszerkezetet, visszakerülnek az 1916-os műemléki elemek, változtatható színű led-díszkivilágítást kap, és magukat az oroszlánokat is restaurálják.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!