szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Máris reagálnak a boltok az újonnan megjelent rendeletre.

A MediaMarkt a kormány március 4-i döntésének megfelelve hétfőtől átmenetileg zárva tartja az országban található 32 áruházát, beleértve a Tesco hipermarketek vásárlóterében lévő üzleteket is.

Ugyanezt közölte az eMag és az Edigital is: március 8-a és 22-e között zárva tartják a boltjaikat. Addig is azonban kihasználnak minden lehetőséget, vasárnap például mindkét hálózatnál meghosszabbítják a nyitva tartásukat.

Mindkét cég bejelentette azt is, hogy a kormányrendelet értelmében felfüggesztették annak lehetőségét, hogy az új rendeléseket a szaküzletekben lehessen átvenni, de annyit még hozzátettek, hogy a házhoz szállítás és a különböző átvételi pontok működni fognak a továbbiakban is.

A MediaMarkt szerint az áruházaikban felkészültek a most hétvégére várható forgalomnövekedésre, és a vásárlók, illetve a dolgozók védelme érdekében szigorúan ellenőrzik a higiéniai szabályok betartását. A műszaki áruházlánc sűrített takarítási ciklusokkal készül a megnövekedett érdeklődésre.

Jelezték azt is, hogy március 8-tól a vállalat webáruházában is az egy évvel korábbihoz hasonló mértékű forgalomnövekedésre számítanak, és felkészültek az ezzel együtt járó logisztikai kihívásokra.

Megjelent a rendelet: így vásárolhatunk és intézhetjük ügyeinket hétfőtől

Megjelent a Magyar Közlöny várva várt száma, így végre egészen pontosan megmondhatjuk, hogy mi is zár be hétfőtől.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Schmidt Mária közalapítványa is vagyonkezelővé alakul

Schmidt Mária közalapítványa is vagyonkezelővé alakul

Nagy dugóra számíthat, aki péntek délelőtt a M0-son autózna

Nagy dugóra számíthat, aki péntek délelőtt a M0-son autózna

Füves cigit osztogattak a beoltottaknak New Yorkban

Füves cigit osztogattak a beoltottaknak New Yorkban