szerző:
hvg.hu

Elnöki közleményt írtak Fluor Tomiék.

Az ország egyik legnépszerűbb zenekarából a napokban több zenész és a hangmérnök is távozott – írtuk meg korábban, a pontos okokról nincs információ.

Most a Wellhello a hivatalos Facebook-oldalán kommentelte „elnöki közleményben” a történteket. Mint írják, „a napokban elbúcsúztunk néhány tagtól a háttérzenekarból, ami egyes sajtófelületekből aggodalmat váltott ki. A hír igaz, aggódni viszont nem kell, a Wellhello, azaz Fluor és Diaz van, volt, lesz, maximum a színpadon zúznak mellettünk mások.”

Sok mindent Fluorák sem árulnak el az okokról, annyit jegyeznek meg, hogy az utóbbi évben egyre messzebb sodorta az élet őket egymástól a brigád egy részével, és úgy érezték, ez a kapcsolat már nem az igazi, "másfele változtak".

„Zseni 4 évet töltöttünk együtt, de arccal mi már a jövőbe nézünk, 2019 sok-sok meglepetést tartogat, amikre már idén elkezdtük a készülődést, ezután is tartsatok velünk!” – írják.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Navracsics: Szeretném, ha Budapesten maradna a CEU

Navracsics: Szeretném, ha Budapesten maradna a CEU

Meghalt Douglas Rain, és vele ment HAL 9000

Meghalt Douglas Rain, és vele ment HAL 9000

Merkel után a világ

Merkel után a világ

Macron európai védelmet és hadiipart akar

Macron európai védelmet és hadiipart akar

Megtalálták a világ talán legapróbb majmának maradványait

Megtalálták a világ talán legapróbb majmának maradványait

Tiltakozás az ELIOS-ügy lezárása miatt

Tiltakozás az ELIOS-ügy lezárása miatt