szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Pajkaszeg lakói visszaköltöznek a képernyőre.

Március 23-án harmadik évadjával folytatódik az RTL Klub sikersorozata, A mi kis falunk.

Pajkaszeg lakói újabb mulatságos történetekkel várják a rajongókat: ismét középpontba kerül a polgármester kálváriája, aki abban bízik, hogy a ranglétrán feljebb emelkedhet.

A pap még mindig egy saját templomban reménykedik. Erika furcsa betegséggel küzd, és előkerül Gyuri egykori barátnője. Teca besokall és a városba költözne. A falu pedig adóellenőrzést kap, ami természetesen a polgármester idegeit teszi próbára, ám leleményessége ezúttal sem hagyja cserben.

A pajkaszegi humorra kifejezetten vevők voltak a magyar nézők, eddig minden évad alatt szárnyalt a nézettség.

A sorozat főbb szereplői Csuja Imre, Bánki Gergő, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Molnár Áron, Debreczeny Csaba és Kerekes József.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!