szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az már kezdettől világos volt, hogy nem a Rogán Ceciliát ábrázoló címlap miatt tiltotta le a Mahir a HVG plakátjait – már azelőtt döntöttek, hogy ez megjelent volna. Valamin mégis kiakadtak a Fideszben. Mi összegyűjtöttük, hogy mi jöhet szóba, olvasóink pedig szavaztak, szerintük mitől borultak ki leginkább.

Tíz címlapot választottunk ki az elmúlt húsz évből. Úgy gondoltuk, ezek között lehet az, amitől a Fideszben nagyon dühösek lehettek a HVG-re. Sőt, van köztük olyan, amiről konkrétan tudjuk, hogy Orbán Viktor berágott miatta – a Csapatszellem megjelenése után megüzente, hogy ő többet nem ad interjút lapunknak. (Ezt, illetve a válogatást is megnézhetik a szavazás oldalán.)

Játékunkban végül mégsem ez győzött, hanem az alábbi, ahol Orbán Viktor ugyan nem is látszik, mégsem érezzük, hogy ne látnánk bele az üzenetbe:

Alig pár szavazattal lemaradva az immár klasszikussá vált Nagy harácsony a második:

Végül a dobogóra még egyszer odaért Orbán Viktor, csak ezúttal éppen egy nagy-nagy barát társaságában:

Köszönjük a szavazatokat, és ígérjük, jönnek majd még hasonló címlapok.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!