szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A mulatós zenész úgy véli, tarthatatlan az az állapot, ami mostanában az iskolákban van.

A Nyugi, köztünk marad című Szulák Andrea-műsorban a Lóvé legyen! alkotója azt fejtegette, hogy időnként a szép szónál hatásosabb lenne a testi fenyítés.

„Ha kicsit belegondolunk abba, hogy régebben mi volt az iskolában, milyen fegyelem volt. Én nem vagyok a fenyítés híve, de amikor van egy olyan helyzet, egy vonalzóval egy rácsapás a seggére a nebulónak egy olyat indít el, amitől helyre áll az agya. És azt szép szavakból soha nem fogja megérteni, mert otthon azt hallja, hogy nem nyúlhat hozzá a tanár. Elmentünk másfelé, nincs fegyelem, a tanárok nem tudnak dolgozni. Úgy gondolom, hogy normális keretek között – nem azt mondom, hogy ütni kell szegény gyereket –, amikor nincs más megoldás, amikor már mindent megpróbáltak, akkor ott az a vonalzó, rácsap egyet a fenekére, és mi történik? Semmi. A gyerek megjegyzi, hogy legközelebb nem fogok így viselkedni” – mondta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több mint kétszer olyan gyorsan olvad a Föld jege, mint 30 éve

Több mint kétszer olyan gyorsan olvad a Föld jege, mint 30 éve

Sportdízel: Magyarországon a 341 lóerős új Audi SQ5 TDI

Sportdízel: Magyarországon a 341 lóerős új Audi SQ5 TDI

Halálra gázolt a vonat egy nőt Dorognál

Halálra gázolt a vonat egy nőt Dorognál