szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Spektrum Home új, nyolcrészes sorozata Magyarország legnevesebb gyűjtőiről, galeristáiról fog szólni.

Április 18-án indul a Minden pénzt megér (Worth Every Penny) című sorozat a Spektrum Home csatornán Veiszer Alindával. A műsorvezetőről épp a napokban derült ki, hogy ezután az ATV reggeli programjában, az ATV Startban is viszont láthatják majd őt a nézők, a spektrumos sorozatban pedig ezt követően nyolc részen keresztül fogja kérdezni Magyarország legnevesebb galeristáit, gyűjtőit, szakértőit, akik az életüket és vagyonukat tették fel gyűjteményük felépítésére – írja a Media1. A sorozatot még a járványidőszak előtt vették fel.

A sorozatban Veiszer el is látogat majd a gyűjtők otthonaiba és az aukciókra, találkozik majd Munkácsy Mihály szenvedélyes gyűjtőjével, és szemtanúi lehetünk, ahogy egy árverésen több százmillió forintért elkel egy festmény, vagy valaki kipenget 35 millió forintot egy verseskötetért.

A szombatonként 23 órakor (az ismétlés vasárnap délelőtt lesz 10:30-kor) látható műsor arra próbál majd választ találni, hogy mi hajtja a gyűjtőket, akik laikus szemmel gyakran irracionális összegeket képesek kifizetni egy-egy műtárgyért.

A Spektrum Home-ra egyébként visszatér Hadas Kriszta sorozata, a Jön a baba is, hétvégenként pedig az Elviszlek magammal és a NőComment! epizódjait láthatják a nézők. Szintén a csatornán lesz követhető Hajós András műsora, a Dalfutár, illetve Fördős Zé Street Kitchen! és Havas Dóra Lila füge című műsora is.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Simán hozta a rangadót a Fradi

Simán hozta a rangadót a Fradi

Az én hetem: Péterfy Gergely kilépett Magyarországról és megszűnt körülötte a gyűlölet

Az én hetem: Péterfy Gergely kilépett Magyarországról és megszűnt körülötte a gyűlölet

Meghosszabbították a lassan már kínossá váló Brexit-folyamat jelenlegi tárgyalási fordulóját

Meghosszabbították a lassan már kínossá váló Brexit-folyamat jelenlegi tárgyalási fordulóját