szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A ViacomCBS azonnal megvált a népszerű műsorvezetőtől, aki egy podcastban zsidó összeesküvés-elméleteket fejtegetett.

Kirúgta a ViacomCBS Nick Cannont, mert a műsorvezető egy tavaly felvett, de csak most leadott podcastjában zavaros elméleteket fejtett ki arról, hogy a világot a zsidók irányítják, írja a Vulture.

Az epizódban Cannon Professor Griff-fel beszélget, akinek korábban szintén az antiszemita megnyilvánulásai miatt kellett elhagynia együttesét, a Public Enemyt még 1989-ben. A rapper annak idején azt mondta, hogy szerinte a "zsidók gonoszak".

Cannon a műsorban a Rotschildokról és a világot irányító 13 családról is beszélt, később viszont azzal védekezett, hogy nem lehet antiszemita, mivel szerinte a "sémi emberek fekete emberek".

Cannon a menesztés után hangsúlyozta, hogy bár elítéli a gyűlöletbeszédet, nem kér bocsánatot. A ViacomCBS közleményben jelezte, hogy befejezték a munkát Cannonnal.

Cannon a műsorvezetője a Foxon futó The Masked Singer álarcos énekeseket felvonultató showműsornak, nevéhez fűződik az MTV-n (a csatorna is a ViacomCBS alá tartozik) sugárzott Wild 'N Out nevű improvizációs sorozat, amely 15 évadot élt meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ha valaki rákeres önre a Google-ben: névjegykártyákat vezet be a Google

Ha valaki rákeres önre a Google-ben: névjegykártyákat vezet be a Google

Háromszorosára emelik a bérleti díjakat az ócsai devizahiteles lakóparkban

Háromszorosára emelik a bérleti díjakat az ócsai devizahiteles lakóparkban

A 110. napon kapott segítséget az államtól egy állását vesztő magyar

A 110. napon kapott segítséget az államtól egy állását vesztő magyar