szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Senki nem kereste az operettszínházi zaklatási ügy több sértettjét a belső vizsgálat során. Az áldozatok jogi képviselője öt ilyen emberről tud, Gulyás Gergely miniszter korábban egyről beszélt, aki nem ment el, amikor meg akarták kérdezni.

Az áldozatok jogi képviselője szerint nem keresték az érintetteket az operettszínházi zaklatási ügy kivizsgálásakor - derül ki az RTL Klub Híradójának anyagából. A miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön egy áldozatról beszélt, akit szerinte hiába kértek, nem jelent meg a vizsgálaton. Az ügyvéd szerint mindössze egy sms-t küldtek erről egy embernek, öt másik áldozatot viszont senki nem keresett.

Június elején derült ki, hogy az Operettszínház volt munkatársai megalázásra, zaklatásra panaszkodtak, Kriza Zsigmond ügyvezető kommunikációs stílusát arrogánsnak és erősen szexistának nevezték. Az ezt követő vizsgálatok során nem találtak bizonyítékot a zaklatásokra, igaz, az érintett sértetteket meg sem kérdezték.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírusos lett egy óbudai óvodás

Koronavírusos lett egy óbudai óvodás

Előre bejelentett apokalipszis: ami a felperzselt Moria után marad

Előre bejelentett apokalipszis: ami a felperzselt Moria után marad

Holnap zsugorított emberfejek nélkül nyit ki újra az oxfordi egyetem múzeuma

Holnap zsugorított emberfejek nélkül nyit ki újra az oxfordi egyetem múzeuma