szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Balaton Soundra a helyszínt június végére kérték, míg a Strand Fesztivált augusztus közepére tervezik.

Négy hónap múlva megrendeznék a Balaton Soundot Zamárdiban, a helyszínt lefoglalták a fesztivál számára – tudta meg a 24.hu.

A város testülete arról döntött csütörtökön, hogy engedélyt adnak arra, hogy szigorú járványügyi feltételek mellett nyáron két fesztivált rendezzenek a településen. A cikk szerint a Balaton Soundot június végére, július első hetére tervezte be a Sziget Kulturális Menedzseriroda Kft., a Strand Fesztivált pedig augusztus közepére a Volt Kft.

A döntésben arra is lehetőséget adnak, hogy ha a járványhelyzet miatt nem sikerülne megtartani a nyári bulikat, akkor átvigyék őket 2022-re.

Kádár Tamás, a Sziget Zrt. ügyvezetője elismerte a lapnak, hogy felvették a kapcsolatot Zamárdival a helyszínek biztosítása érdekében, ugyanakkor azt is közölte, tartják magukat a tervhez, hogy márciusban döntenek véglegesen az idei rendezvények sorsáról. Az egyéves csúsztatási opciót pont ezért javasolták a testületnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az Emmi szerint a diákok háromnegyede volt hétfőn iskolában

Az Emmi szerint a diákok háromnegyede volt hétfőn iskolában

Magyarországi támogatásból mentik meg a tacsi református templom mennyezetét

Magyarországi támogatásból mentik meg a tacsi református templom mennyezetét

Először állítanak kancellárjelöltet a német Zöldek

Először állítanak kancellárjelöltet a német Zöldek