szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Webisztán blog arról számol be, hogy a Google hamarosan piacra dobja a saját netbookját.

A Google számítógépén a saját fejlesztéső operációs rendszere, a Chrome OS fog futni, a felhasználók az adatukat nem a számítógép merevlemezén fogja tárolni, hanem úgynevezett cloudban. Kíváncsi a részletekre? Látogasson el a Webisztán blogra.
hvg.hu Tech

Milyen netbookot válasszunk az utazáshoz?

Napjainkban a számítógép és az internethasználat szinte olyan alapvető szolgáltatás, mint a mobiltelefon vagy a tévé. Mégis, eddig keveseket láttunk a buszon, vonaton vagy a repülőn számítógépet használni. Ennek egyik fő oka a hordozható számítógépek mérete lehetett, de az úgynevezett netbookok piacra törésével többé ez sem lesz probléma. Most ezeket a „kütyüket” próbáltuk ki.

hvg.hu Tech

Bemutató után: mit tud a Google operációs rendszere?

Csütörtök este lerántották a leplet a Google új operációs rendszeréről, a Chrome OS-ről. Az egyik szemünk sír, a másik nevet: hiába lesz gyors, előremutató és épül teljes egészében a webre, még nem próbálhatjuk ki.

hvg.hu Tech

A Google nem használ Windowst házon belül

Linux, Mac OS vagy Chrome OS? A Google munkatársai ezeket használhatják a Financial Times híre szerint, Windows csak kivételes esetben futhat a vállalati gépeken.

MTI/Világgazdaság Tech

Drámai negyedév után a pc-piac

Drámaian rossz negyedévet zárhattak Magyarországon a személyiszámítógép-márkák, az egy évvel korábbihoz képest csaknem 30 százalékkal zuhant a piac - írta szerdai számában a Világgazdaság az IDC piackutató harmadik negyedévi felmérésének előzetes adataira hivatkozva.

MTI Tech

A Nokia be akar törni a laptop-piacra

A világ legnagyobb mobiltelefon-gyártója, a Nokia hétfőn bejelentette, hogy a jövőben laptopok gyártásával, elsőként egy Windows-alapú netbookkal kíván belépni a hordozható számítógépek ádáz verseny jellemezte, de gyorsan bővülő piacára.

Közúti veszedelem egy ilyen Brabus GLS 800

Közúti veszedelem egy ilyen Brabus GLS 800

Orbán: Még a Szentatya sem védett az álhírek ellen

Orbán: Még a Szentatya sem védett az álhírek ellen

Nyílik a világ első videokártya-múzeuma – messze lesz, de lehet, hogy megéri elmenni

Nyílik a világ első videokártya-múzeuma – messze lesz, de lehet, hogy megéri elmenni