szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Értékelési szempontokA szálloda megjelenése szempont alatt a következőket...

Értékelési szempontok
A szálloda megjelenése szempont alatt a következőket vizsgáltam: hogy néz ki a szálloda, a honlaphoz képest fedezhető-e fel bármi különbség, milyen a természeti és/vagy kulturális környezet, milyen a megközelíthetősége, van-e a közelben látnivaló (max. 20pont)
 
Az atmoszféra az a meghatározó íz, illat vagy hangulat, mely megcsap minket, ha belépünk a hallba, mikor a recepciós megszólítja a kedves vendéget, mikor a folyosókon sétálunk a szobánk vagy a szauna felé. Konkrétabban: a szolgáltatások minősége, a személyzet udvariassága, nyitvatartás, légkör (max. 20pont)
 
Szobák címszó alatt a szobák mérete és állaga, berendezése, netán dizájnja, mit láthatunk az ablakból, vagy erkélyről (max. 20pont)
 
Wellness címszó alatt egyfelől a szolgáltatások számát és minőségét vizsgáltam, másfelől, hogy a szobaár ezekből mit tartalmaz. A hagyományos wellness-szolgáltatásokon túl van-e más sportolási lehetőség, gyógykezelések. (max: 20pont)
 
Ár-érték arány, vagyis az a sok szép és jó, amit a hotelünk kínál, az egészen pontosan mennyibe is kerül. Megéri-e az árát az adott szálloda, avagy többet kér, mint amit ér, neadj' isten kevesebbet (max. 20pont)
 

Tavaly ősszel nyílt meg a zselici erdőség közepén a Hotel Kardosfa. A legközelebbi autóval használható út tíz kilométerre van, a hotelhez vezető utat csak a somogyi erdőgazdászok valamint a vendégek használhatják gépjárművel.

A valaha az Esterházyak kezén lévő erdészkúriából épült ki ökoturisztikai- és konferenciaközpont. Az eredeti vadászlak szárnyban leginkább a vadászok ízlésének megfelelő berendezés várja a vendégeket, míg az új épületszárnyban modern, korszerű berendezés, színvilágában harmonizálva az eredetivel. Összesen huszonhárom szobát alakítottak ki, s a szobaárban a svédasztalos reggelin túl a beltéri úszómedence, a dzsakuzzi, a szauna, a konditerem és a teniszpálya ingyenes használata is benne van.

Bár a wellness-szolgáltatások száma csekély, a minőségük professzionális. A letisztult dizájn és a pazar kilátás elnyomja hiányérzetünket. 


Remek kirándulóútvonalak, erdő és erdő minden irányban, a természet hangversenyét csak egy-két szállóvendég autójának zúgása és néha egy-egy fegyverdörrenés szakítja meg, de ezt leszámítva idilli.

A honlap összhangban van a hotellel, itt is a zöld szín dominál, a fotók sajnos nem profi minőségűek. Természetkedvelő családoknak, és természetesen vadászoknak ajánljuk.Megjelenés: 18
Atmoszféra: 18
Szobák: 16
Wellness: 14
Ár-érték arány: 16

összesen: 80/100


Következő értékelésünk: Hotel Karos Spa **** superior

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Repülési engedélyt kapott Amerikában egy önvezető drón

Repülési engedélyt kapott Amerikában egy önvezető drón

Videó: Már szét is szedték a Samsung Galaxy S21-et, így néz ki belülről

Videó: Már szét is szedték a Samsung Galaxy S21-et, így néz ki belülről

Brexit a gyakorlatban: üres polcok az északír szupermarketekben

Brexit a gyakorlatban: üres polcok az északír szupermarketekben