szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Ez változott meg, amikor a gyártó Cooper gyógyszercég néhány hónappal ezelőtt országos reklámkampányba kezdett...

Ez változott meg, amikor a gyártó Cooper gyógyszercég néhány hónappal ezelőtt országos reklámkampányba kezdett, amelyben egy nadrágját letolt férfi képével népszerűsítik a szert. Az azonos nevű savoyai város, mely hírét üdülőhelyként akarja fenntartani, persze nem túlzottan örül ennek. A városi tanács ezért arra kérte a Coopert, hogy változtassa meg a gyógyszer nevét, és állítsa le a reklámokat.

©

A gyógyszercég reakciójában hangsúlyozta, hogy több mint négy évtized után nem könnyű megváltoztatni egy márka nevét. Arra ugyanakkor hajlandónak mutatkoztak, hogy újragondolják és átalakítsák a reklámot.

MTI

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!