szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A rendezvényen 15 magyar tervező - SZS Design, Mixchel, Hecendorfer Tímea, Essende, Király Mónika, Orosz Réka, Nicole...

A rendezvényen 15 magyar tervező - SZS Design, Mixchel, Hecendorfer Tímea, Essende, Király Mónika, Orosz Réka, Nicole, EXP, La Coll, Tuan Huy, Varga Gyöngyi, Széligeti Ági és Nagy Eszter, Gyöngyösi Renáta, Tóth Virág, Kenguru - kollekcióját láthatja a közönség a Szikra Cool Tour House-ban.

©

Paulina Plizga, a lengyel származású Párizsban alkotó divattervező először látogat Magyarországra. Kollekciója, amelyet horgolások, patch workok, a recycling jegyében újrahasznosított ruhadarabok tesznek izgalmassá, a Budapest Fashion Weeken mutatkozik be, miután egyedi out couture stílusával meghódította a francia fővárost, és elindult világkörüli útjára - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég az MTI-vel.

©

A kollekciók mellett showelemekben sem lesz hiány, szerdán és csütörtökön a Magma Tűzszínház látványos produkciója, smink- és szépségtanácsadás is színesíti a programokat.

©

©

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Törvényt módosítana a szexuális bűncselekményt elkövetőkkel szemben a Párbeszéd

Törvényt módosítana a szexuális bűncselekményt elkövetőkkel szemben a Párbeszéd

„Közalkalmazottak” maradnak a közművelődési dolgozók Szegeden

„Közalkalmazottak” maradnak a közművelődési dolgozók Szegeden

Deutsche Welle: Orbán leszalámizta a független sajtót

Deutsche Welle: Orbán leszalámizta a független sajtót