szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nicole Kidmant hájpolták a leginkább szerdán, a Cannes-i Filmfesztivál nyitóestjén.

Két csoportra lehet osztani a Cannes-ban megjelent sztárokat, legalábbis a nőket. Vannak a 40 fölötti dívák, akik már letettek valamit az asztalra, de mindig lenyűgözik a közönséget. Aztán a friss hús, akik nemrég robbantak be a köztudatba, és kaptak egy esélyt, hogy körbeszaglásszanak a siker kapujában. Íme, az idei felhozatal.

Dívák

Nicole Kidman háromszor is átöltözött Cannes-ben egy délután alatt, de legfigyelemreméltóbb megjelenése az utolsó mohikánfrizurával kombinált harangszoknyás ruhája volt.

Nicole Kidman
©

Julianne Moore máskor tökéletes megjelenésére árnyékot vetett a rossz szandálválasztás, a rüsztje vastagabb, mint amit a pántok bírtak, ezért nagylábujja csúnyán kilógott.

©

Cindy Crawford azonban makulátlanul nézett ki, egyesek szerint korához – 47 év – képest túlságosan is kisimult arccal.

Cindy Crawford
©

Újoncok

Cara Delevingne a zöldfülű szupermodell, aki szociális médiaaktivista, nem hagy ki napot, hogy posztoljon magáról, fintoráról, életéről egy-egy kúl fotót. Már azért is elkezdtek aggódni, hogy túlságosan kicsapongó életet él.

Cara Delevingne
©

Georgia May Jagger örökletes úton kerülhet a cannes-i vörös szőnyegre. Jagger lánya azonban már saját jogon is kezd ismertté válni, egyre több felkérése van a pop- és modellszakmában.

Georgia May Jagger
©

Lana Del Rey is kapott meghívót, ő 2012 elején robbant be a köztudatba melankolikus dalaival, és valószerűtlenül duzzadt ajkaival.

Lana Del Rey
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!