szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Túl szűk farmere miatt került kórházba egy ausztrál nő, a feszes ruhadarab ugyanis izomsérülést okozott a szerencsétlenül járt nőnél. Az orvosok megdöbbenve fogadták a bizarr esetet.

Szűk farmere miatt került kórházba egy ausztrál nő – írja az MTI. A 35 éves nő súlyos ideg- és izomsérüléseket szenvedett, miután pakolás közben hosszú ideig gugolt. A közlemény szerint a nő ugyan érezte, hogy farmere egyre jobban feszül és a lábai is zsibbadnak, de nem tulajdonított nagy jelentőséget a tüneteknek. Este azonban sétálás közben összeesett, és nem tudott lábra állni, órákban telt mire sikerült taxit fognia, hogy beszállítsák a kórházba.

Az orvosok megdöbbenve fogadták a bizarr esetet: "meg voltunk lepve, hogy a páciens ilyen súlyos ideg- és izomsérüléseket szenvedett" – nyilatkozta Thomas Kimber, az ausztrál Royal Adelaide Hospital munkatársa. Az orvos elmondása szerint azt eddig is tudták, hogy a szűk farmer idegkárosodást okozhat az ágyékban, de lábszárban keletkezett sérüléseket még ők sem láttak. A szerencsétlenül járt nőt négy napig kezelték a kórházban. A lábizmok sérülése miatt a nő vérében a normálisnál több protein szabadult fel, ami a vesékben is károsodásokat okozhatott.

Korábban írtunk az idei farmerdivatról, de az ausztrál nő esete miatt csak saját felelősségre kattintsanak! Az összeállítást itt találják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A konspirációs realizmus mesterének jó hírei vannak a harmadik világháborúról

A konspirációs realizmus mesterének jó hírei vannak a harmadik világháborúról

Bukarest is zár, Temesváron állandó kijárási korlátozás lesz

Bukarest is zár, Temesváron állandó kijárási korlátozás lesz

Ha Samsungja van, frissítse a telefonja szoftverét, új funkciókat kaphat

Ha Samsungja van, frissítse a telefonja szoftverét, új funkciókat kaphat