szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A LakeFlato építészkollektívája 1984 óta aratja a babérokat, ami meg is illeti őket: házaik a természetes...

©

A LakeFlato építészkollektívája 1984 óta aratja a babérokat, ami meg is illeti őket: házaik a természetes környezetben úgy eresztenek gyökeret, mintha mindig is oda tartoztak volna - már csak azért is, mert rendszerint az adott helyen megtalálható anyagokkal dolgoznak.

Ők alkották meg a scottsdale-i Brown Rezidenciát is, maximalizálva a környező sivatag előnyeit.

Például a látómezőből kivágták a környező házakat, és csak a messzi hegyeket hagyták meg, illetve az utcafrontról egy szerény laknak ábrázolták, miközben odabent a nagyvonalúság az úr: az ajtók éppúgy nem fukarkodnak a méretekkel, mint az üvegtáblák, amik bőséges fényt engednek be, miközben a szúrós sivatagi napsugaraktól dizájnos árnyékolástechnikai eszközök védenek. Blokkolnánk mi is!

©
©
©
©
©
©
©
©
©

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!