szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A XXI. század technikai vívmányai alapvetően a szórakoztatást szolgálják, és lássuk be, nincs is ezzel semmi baj. Még utazás és nyaralás közben sem, elvégre nem mindenki szereti hátra hagyni a civilizációt, ha elmenekül otthonról. Lássuk, mik is azok az ötletes high-tech kütyük, amelyek a nyári kikapcsolódást teszik színesebbé, könnyebbé, vagy éppen csak viccesebbé!

Itt a nyár, a szabadság, és a lazítás időszaka – írja a Travelline. Ha már lazítás, akkor adjuk meg a módját.  Manapság hála az ötletes feltalálóknak, számtalan dolgot kínálnak a boltok, amelyekkel feldobhatjuk a pihenésünket. Van, ami szórakoztat, van, ami egészen hasznos, van, ami annyira öncélú, hogy muszáj szót ejteni róla. Lássuk 2008. nyári geek-divatját!

Ha kíváncsi a legérdekesebb eszközökre, kütyükre, amelyekkel feldobhatja nyaralását, olvassa a Travelline cikkét!

MTI Tech

Az elektronikus kütyük jórésze túl bonyolult a felhasználóknak

A meghibásodottnak vélt termékek felét a vásárlók kizárólag azért viszik vissza a boltba, mert nem tudják működésbe hozni. Ez zömmel a gyártók hibája, akik azonban többnyire alaptalannak minősítik a rossz design miatti panaszokat – olvasható egy hollandiai egyetem tanulmányában.

hvg.hu Autó

Nagyapáink kedvenc autós kütyüi

A technológia gyors ütemben fejlődik, és a gyermekkorunkban megszokott ablakletekerésre a mai harmincasok unokái már értetlenül fognak tekintetni, akárcsak a slusszkulcsra vagy a kazettás magnóra. Van, ami hiányzik, van, amire még emlékezni sem jó. Lássuk, mik ezek!

hvg.hu Tech

Minden idők 25 legfontosabb kütyüje

Az alábbiakban egy olyan listát közlünk, amely a valaha volt 25 legfontosabb és legérdekesebb személyesen használható műszaki tárgyat tartalmazza.

hvg.hu Tech

Praktikus kellékek az utazáshoz vagy fölösleges kütyük?

A különböző elektromos kütyük sokszor könnyebbé teszik életünket, máskor viszont csak úgy beújítjuk őket, hiszen fogyasztani jó. Nincs ez másként az utazóknak szánt szerkentyűk esetében sem. A következő csokorból mindenki ízlése szerint döntheti el, mi hasznos és mi a csupán mániás geekeknek való kacat.

Egy Moszkvához közeli börtönbe szállították Navalnijt

Egy Moszkvához közeli börtönbe szállították Navalnijt

Eloltották a balatoni nádtüzet, 120 hektáron leégett a berek

Eloltották a balatoni nádtüzet, 120 hektáron leégett a berek

Néhány órás napsütéssel és széllel indul a hét

Néhány órás napsütéssel és széllel indul a hét