szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Lucullus Baráti Társaság szervezésében tartott főzőkurzusról már nem először esik szó, korábban Wang mester kínai...

A Lucullus Baráti Társaság szervezésében tartott főzőkurzusról már nem először esik szó, korábban Wang mester kínai ételeket bemutató tanfolyamán is örömmel vettünk részt, és izgalmas élményekkel (és persze hasznos tudással) lettünk gazdagabbak. Nem csoda, hogy a francia konyha ínyenc desszertjeivel való ismerkedésre is hasonló izgalmakkal készültünk, amelyet Király Anita, a Lucullus saját állandó cukrászmestere biztosított számunkra, aki mintegy 13 éves tapasztalattal remek útmutatást adott mindenkinek. A pisztáciás csokitrüffel fűszerlikőrrel, a gyömbérrel elkészített brownie, illetve a lyoni csokoládé mousse illatos olajokkal persze elsőre ijesztőnek tűnt, de a következő képeken jól látható, hogyan is birkóztunk meg a feladattal.

Folynak az előkészületek:

Daragó Viktória

Kóstolás nélkül persze nincs fejlődés:

Daragó Viktória

Kemény munka nagy reményekkel:

Daragó Viktória

A végeredmény magáért beszél:

Daragó Viktória

A végére persze nem maradt sok emlék:

Daragó Viktória
Új címkéket kapnak az App Store alkalmazásai

Új címkéket kapnak az App Store alkalmazásai

Orángutánbébivel bukott le egy thai csempész

Orángutánbébivel bukott le egy thai csempész

Miért tűnt el a Mekiből a barackos tea, és miért nem árulják a mozikban sem?

Miért tűnt el a Mekiből a barackos tea, és miért nem árulják a mozikban sem?

Felbukkant egy régi VW Bogár, amit eddig még nem is használtak

Felbukkant egy régi VW Bogár, amit eddig még nem is használtak