szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Lucullus Baráti Társaság szervezésében tartott főzőkurzusról már nem először esik szó, korábban Wang mester kínai...

A Lucullus Baráti Társaság szervezésében tartott főzőkurzusról már nem először esik szó, korábban Wang mester kínai ételeket bemutató tanfolyamán is örömmel vettünk részt, és izgalmas élményekkel (és persze hasznos tudással) lettünk gazdagabbak. Nem csoda, hogy a francia konyha ínyenc desszertjeivel való ismerkedésre is hasonló izgalmakkal készültünk, amelyet Király Anita, a Lucullus saját állandó cukrászmestere biztosított számunkra, aki mintegy 13 éves tapasztalattal remek útmutatást adott mindenkinek. A pisztáciás csokitrüffel fűszerlikőrrel, a gyömbérrel elkészített brownie, illetve a lyoni csokoládé mousse illatos olajokkal persze elsőre ijesztőnek tűnt, de a következő képeken jól látható, hogyan is birkóztunk meg a feladattal.

Folynak az előkészületek:

Daragó Viktória

Kóstolás nélkül persze nincs fejlődés:

Daragó Viktória

Kemény munka nagy reményekkel:

Daragó Viktória

A végeredmény magáért beszél:

Daragó Viktória

A végére persze nem maradt sok emlék:

Daragó Viktória
LG TV-je van? Már Xboxot sem kell vennie, ha nyomkodná a konzol játékait

LG TV-je van? Már Xboxot sem kell vennie, ha nyomkodná a konzol játékait

„Na, ezt jól megkaptuk…” – cinikus választ írt a tankerület egy szülői panaszra

„Na, ezt jól megkaptuk…” – cinikus választ írt a tankerület egy szülői panaszra

A Vatikán segített – Ferenc pápa halála után  megszólalt a Konklávé szerzője

A Vatikán segített – Ferenc pápa halála után megszólalt a Konklávé szerzője

Kígyókat hallucinált egy utas, kényszerleszállást hajtott végre a repülőgép

Kígyókat hallucinált egy utas, kényszerleszállást hajtott végre a repülőgép