szerző:
MTI

Madonnánál harminc évvel fiatalabb szlovák modellel vigasztalódik Guy Ritchie brit filmrendező.

A News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit tömeglap - beszámolója szerint a 41 éves Ritchie-t mostanában a nála húsz évvel fiatalabb, trencséni illetőségű Michaela Kocianovával a karján lehet látni. Ez jókora nemzedékváltást jelent a filmrendező részéről, hiszen egykori neje nála tíz évvel, így Michaelánál harminc évvel idősebb. Michaela elmondta a lapnak: a hódítás Párizsban történt, egy Christian Dior parfümreklám forgatásán, amelyet Ritchie rendezett. Hozzátette: a rendező nem is elsősorban az alakja, hanem az orra miatt szeretett bele. "Azt mondta nekem: a szépség unalmas, az orrodat viszont imádom ... igazán nagyon kedves volt hozzám" - mesélt a románc indulásáról a fehérnemű-modellkedést is vállaló fiatal szépség.

Michaela elmondta még, hogy a reklámfilm eredeti forgatókönyvét Ritchie "kihajította az ablakon ... sokkal többet voltam a kamera előtt, mint ahogy terveztük, mert minél többet akart látni belőlem ... azt mondta, hisz bennem és nagyszerűen nézek ki". A rendező azt is tanácsolta új pártfogoltjának, hogy fontolja meg a karriert a mozi világában.

Szentelt kabbalavíz a radiátorban

Guy Ritchie és szupersztár exneje másfél éve, a londoni felsőbíróságon vetett véget a nyolc évig tartó házasságnak, gyorsított eljárással és különösebb felhajtás nélkül, bár a brit bulvársajtó akkor már hónapok óta cikkezett a sztárpár közelgő válásáról. A News of the World által hallott pletykák szerint a házasságot az futtatta zátonyra, hogy Madonna a misztikus zsidó tanokon alapuló kabbalisztika megszállott hívévé vált. A brit lap úgy tudja: Madonna egy ízben - tízezer fontért - angliai birtokuk medencéjét szentelt kabbalavízzel akarta volna feltöltetni, ám a kabbalisztika iránt kevésbé elkötelezett Ritchie dühösen törölte a rendelést. Az énekesnő ehelyett - már a válás után - tízhálószobás londoni házának központifűtés-rendszerét tölttette fel a spirituális tulajdonságokkal bíró vízzel, ötezer font költséggel.

Ebből nemrég még különös konfliktus is támadt: az egyik radiátor hibája miatt le kellett ereszteni a vizet a rendszerből, ám a házvezetőnő ezt kategorikusan megtiltotta a kivonuló szerelőknek. Mivel azonban a javítást feltöltött hálózattal nem lehetett elvégezni, egyórányi vita után az a megoldás született, hogy a különleges vizet vödrökbe eresztik ki, ügyelve, hogy egyetlen csepp se vesszen kárba.


 

MTI Kult

Elmarad a Madonna-koncert Ljubljanában

Madonna lemondta a szlovén fővárosba, Ljubljanába augusztus 20-ra meghirdetett koncertjét - jelentették be pénteken. A szlovén média szerint a koncert elmaradásának fő oka az, hogy nem fogynak elég jól a jegyek, a szervezők azonban ezt cáfolták.

Kult

Egy popdíva arcai: a Madonna-jelenség elemeire bontva

Szombaton az Ügetőn utoljára láthatják a magyarok az aktuális popkulturális fejlődésszakaszában lévő Madonnát. Az 51 éves énekesnő hamarosan elvonul a Live Nation stílusgyárába, és minden bizonnyal teljesen új arculattal tér vissza a porondra. A WAN2 elemeire bontja hát a Madonna-jelenséget, és a darabokból összeállítja a legszimpatikusabb, a legellenszenvesebb és a legvalószínűbb jövendőbeli pop-nagyasszonyt.

MTI Kult

Madonna szófiai koncertjét ostorozza az egyház

A bolgár ortodox egyház szent szinódusa elítélte Madonna szombatra tervezett szófiai koncertjét, mivel szerintük az énekesnő tiszteletlenséget mutat a keresztényekkel szemben.

hvg.hu Shake

Madonna szakított

Véget vetett kapcsolatuknak Madonna és nála jóval fiatalabb brazil partnere - értesült a The Sun című brit újság.

Tűz pusztított a bangladesi főváros egyik nyomornegyedében - képek

Tűz pusztított a bangladesi főváros egyik nyomornegyedében - képek

Felpörgött oroszlánok okoztak riadalmat Szegeden

Felpörgött oroszlánok okoztak riadalmat Szegeden

Napóleonnal dinasztikus álmai is buktak, de nélküle sok országban mások uralkodnának

Napóleonnal dinasztikus álmai is buktak, de nélküle sok országban mások uralkodnának

Sok tragédia egyike lesz, vagy áttörést hoz az autó után kötött kutya pusztulása?

Sok tragédia egyike lesz, vagy áttörést hoz az autó után kötött kutya pusztulása?

Hosszan elbeszélget Merkel és Orbán

Hosszan elbeszélget Merkel és Orbán

Senkinek nem kellenek a Heti Válasz kiadványai

Senkinek nem kellenek a Heti Válasz kiadványai