szerző:
life-style.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Clint Eastwoodnak öt asszonytól hét gyereke van; Mark Wahlbergnek ugyan csak egy felesége van de hét év alatt négy...

Clint Eastwoodnak öt asszonytól hét gyereke van; Mark Wahlbergnek ugyan csak egy felesége van de hét év alatt négy gyereket sikerült összehoznia; Brad Pitt annyira lelkes, hogy három sajátja mellé még három gyereket adoptált, és Chris O'Donnell sem marad le mögöttük, hiszen ő is az öt gyermeke miatt szakított színészi karrierjével. Ők a férfi celebek, akik nem veszik félvállról a családi kötelességeiket. Van azonban a férfi sztároknak egy másik véglete is, számukra is fontos kérdés az apaság, olyannyira, hogy inkább nem is vállalkoznak rá.

A leghíresebb gyermekmentes sztár George Clooney, akinek az eskütételét - amely szerint soha nem nősül meg és nem lesznek gyerekei - az egész világ ismeri. Clooney ezt az esküt 1993-ban tette – amikor három évi házasság után elvált Talia Balsam színésznőtől – és azóta sem gondolta meg magát. A sztár még akkor sem kapott kedvet az apasághoz, amikor az Ocean's thirteen forgatásán Brad Pitt és Matt Damon büszke apukaként bűvölték el környezetüket.
„Engem már az is idegessé tesz, ha csak egy gyerek rohangál a villámban, úgyhogy nem vagyok jó jelölt az év apukája díjra. Ha még is úgy érzem, hogy gyerekek kellenek körém, szólok Angie-nak és Bradnak, hogy jöjjenek át egy kicsit. Egy pár nap velük mindjárt emlékeztet arra, hogy milyen szép az élet  gyerekek nélkül” – vallotta a sztár egyszer a Heat Magazine-nak.

A nyíltan homoszexuális Rupert Everett Clooney-val ellentétben szereti a gyerekeket, és ennek megfelelően igazán odaadó homokos apukát alakított Madonna mellett a Második legjobb dolog című filmben. Azonban a sztár – aki híres arról, hogy nevén nevezi a dolgokat és nem fényezi a homoszexuális életmódot – a való életben teljesen elzárkózik az apaság élményétől.
„Jesszusom, ilyet soha nem tennék egy gyerekkel! Képzeljék csak el milyen érzés lenne, ha két apukájuk jelenne meg a szülői értekezleten, vagy ha alvás helyett állandóan hallgatniuk kellene a mi nőies vitáinkat” – nyilatkozta a sztár a Daily Express-nek igen őszintén, aminek egyáltalán nem örültek azok a homoszexuális partnerek, akik gyerek után ácsingóznak, és akik évek óta lobbiznak az örökbefogadás engedélyezéséért.

Végül Robbie Williamsről kell szólnunk, akiről talán kevesen tudják, hogy nem akar gyereket. Pedig a sztár többször is nyíltan kijelentette, hogyan áll az apaság kérdéséhet, noha a kijelentéséhez azt is hozzá tette, hogy fenntartja a jogot a véleménye megváltoztatásra (ha netán még is megesik, hogy egy trónörökös megfogan, ne gondolják a rajongók, hogy Williams feneket csinált a szájából).
„Nem hiszek abban, hogy az életben való kiteljesedéshez gyerekekre volna szükség. Mert mi értelme egy gyereknek? Hiszen azt nem tudom garantálni, hogy a srácomnak nem lesznek fájdalmas időszakai az életben, mert lesznek, én pedig ezt nem akarom végignézni. Ez túl sok lenne.” – mondta a melankolikus pop sztár a The Big Issue magazinnak adott interjújában. Nem hibáztatjuk a kedves olvasót, ha ezután úgy gondolja, hogy Williamsnek jobb is lenne, ha gyermek nélkül maradna.

Krisztina O'Brien

6 tuti tipp a jó alváshoz az 1600-as évekből

6 tuti tipp a jó alváshoz az 1600-as évekből

Meg fog lepődni, milyen volt a legelső iPhone

Meg fog lepődni, milyen volt a legelső iPhone

Szinte csak Apple termékeket használt a Huawei alapítójának letartóztatott lánya

Szinte csak Apple termékeket használt a Huawei alapítójának letartóztatott lánya

Fülke: Orbán a szájszagú fasisztákból is képes bikinis lányt varázsolni

Fülke: Orbán a szájszagú fasisztákból is képes bikinis lányt varázsolni

Vajna halála után feltűnt egy új tulajdonos a TV2-ben

Vajna halála után feltűnt egy új tulajdonos a TV2-ben

Egy házépítő cég máris rárepült a kormány népesedési programjára

Egy házépítő cég máris rárepült a kormány népesedési programjára