szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A kapszulát nem kell kinyitni, és a kávéfőzés közben sem nyílik ki sehogy, a kávé nem érintkezik a levegővel vagy a...

A kapszulát nem kell kinyitni, és a kávéfőzés közben sem nyílik ki sehogy, a kávé nem érintkezik a levegővel vagy a géppel, ezért egyrészt nem veszik el az aromája, másrészt soha nem szóródik ki és semmi nem lesz koszos. Van valami spéci technológia is, kétfázisú extrakció, amitől pont úgy és olyan módon megy bele a kávé aromája az italunkba, ahogyan az a legjobb mindenkinek. A valóságban ez annyit jelent, hogy bele kell tenni egy kapszulát, alá egy csészét, megnyomni egy gombot, és kész.

Isolde kávéfőző tesztjét ide kattintva olvashatja el.

Nem érti, mi ez a zűrzavar a Budapest Pride engedélyezése körül? Elmagyarázzuk

Nem érti, mi ez a zűrzavar a Budapest Pride engedélyezése körül? Elmagyarázzuk

Meghalt egy férfi a debreceni strandon

Meghalt egy férfi a debreceni strandon

Megvannak az ötös lottó nyerőszámai

Megvannak az ötös lottó nyerőszámai

Vasárnap extrém erős lesz az UV-B sugárzás az egész országban

Vasárnap extrém erős lesz az UV-B sugárzás az egész országban