szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A kapszulát nem kell kinyitni, és a kávéfőzés közben sem nyílik ki sehogy, a kávé nem érintkezik a levegővel vagy a...

A kapszulát nem kell kinyitni, és a kávéfőzés közben sem nyílik ki sehogy, a kávé nem érintkezik a levegővel vagy a géppel, ezért egyrészt nem veszik el az aromája, másrészt soha nem szóródik ki és semmi nem lesz koszos. Van valami spéci technológia is, kétfázisú extrakció, amitől pont úgy és olyan módon megy bele a kávé aromája az italunkba, ahogyan az a legjobb mindenkinek. A valóságban ez annyit jelent, hogy bele kell tenni egy kapszulát, alá egy csészét, megnyomni egy gombot, és kész.

Isolde kávéfőző tesztjét ide kattintva olvashatja el.

Külön vezére lesz az űrtechnológiának a 4iG-nél

Külön vezére lesz az űrtechnológiának a 4iG-nél

2025-ben szállt fel, de 2024-ben landolt egy ázsiai légitársaság repülőgépe

2025-ben szállt fel, de 2024-ben landolt egy ázsiai légitársaság repülőgépe

Egekbe szöktek az út- és hídépítések árai

Egekbe szöktek az út- és hídépítések árai

Elektromos rollerrel támadnak az orosz katonák Ukrajnában – videó

Elektromos rollerrel támadnak az orosz katonák Ukrajnában – videó