szerző:
Blikk
Tetszett a cikk?

A Hamburg-Mannheimer biztosító orgiájának ára háromszázezer euró, azaz nyolcvan millió forint volt. Miután mindenki kivette a részét az örömökből, a résztvevők azt az iránymutatást kapták, hogy az adóbevallásukban szerepeltessenek egy 3046 eurós, azaz 800 ezer forintos juttatást, ami után adózzanak - írja a Blikk.

Mindenki látta, mi folyik a Gellért fürdőben a botránnyá duzzadt orgia éjszakáján, épp csak a fürdő üzemeltetőnek nem volt fogalma a bűnös estéről. Legalábbis ezt állítják, annak ellenére, hogy a nyitott medencék partján tartott szexpartyt még a környéken lakók is könnyedén figyelemmel kísérhették ablakaikból - írja a Blikk.

"Vak, aki nem látta, mi folyt ott azon az éjszakán. Férfiak és nők, egymás hegyén-hátán. Volt ott minden, csak a gátlásokat hagyták a kapun kívül" - mondta egy férfi, aki alig pár méterre lakik a Gellért fürdőtől.

De nem csak ő, az orgia egyik hölgy főszereplője is részleteket árult el az önfeledt buliról. "Lenyűgöző volt a környezet, pazar ételekkel és italokkal. Már az elején világossá tettem, hogy nem vállalok mindent, mint például öreg és kövér férfit. A kérésemet tudomásul is vették, ám akivel hajlandó voltam foglalkozni, annak minden vágyát teljesítenem kellett" - mondta a Bild-nek K. Zsuzsa, a callgirl-ök egyike.

A nő azt is elmondta, hogy szolgáltatásaiért 400 eurót, azaz több mint százezer forintot kapott. Mint kiderült, ha valaki rányomult egy, a főnököknek fenntartott, fehér karszalagos nőre, azt azonnal leállították. 

A kéjkirándulás ára háromszázezer euró, azaz nyolcvan millió forint volt. Miután mindenki kivette a részét az örömökből, a résztvevők azt az iránymutatást kapták, hogy az adóbevallásukban szerepeltessenek egy 3046 eurós, azaz 800 ezer forintos juttatást, ami után adózzanak.

Az Ergo-csoportnak, amihez a Hamburg-Mannheimer International is tartozik, csak Németországban 20 millió ügyfele van, és 20 milliárd eurós éves forgalma.

Mint arról beszámoltunk: a német Hamburg-Mannheimer Biztosító legjobb ügynökeit örömlányokkal jutalmazták egész éves fáradozásukért. Az „ajándékot" a Gellért fürdőben vehették át a férfiak.

Újabb Sparoknál lehet hamarosan villanyautót tölteni

Újabb Sparoknál lehet hamarosan villanyautót tölteni

Az orosz sportolók azt kérik, a Katyusát játsszák nekik az olimpián és a vb-ken a himnusz helyett

Az orosz sportolók azt kérik, a Katyusát játsszák nekik az olimpián és a vb-ken a himnusz helyett

Csak most nevezték ki az Intel új főnökét, de máris beleállt az Apple-be

Csak most nevezték ki az Intel új főnökét, de máris beleállt az Apple-be