szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Michael Jackson 13 esztendős lánya, Paris hamarosan a mozivásznon is bemutatkozik: januárban kezdi első filmje forgatását.

Paris Jackson a Lundon's Bridge and the Three Keys című, játékfilmmel kevert animációban debütál színésznőként. A film csupán az első epizódja egy ötrészes sorozatnak, amelynek producere Stephen Sobyski. "Színésznő szeretne lenni, apja örökébe akar lépni, valami jót akar tenni a világban, és a mi produkciónk erre lehetőséget teremt számára" - idézte a producert a people.com celebportál. 

Sobyski arra utalt, hogy a Paris Jackson arcával hirdetett történet filmes és könyvváltozatából befolyó bevételek felét iskoláknak adományozzák.

A Jackson-lány a címszereplő Lundon O'Malleyt alakítja majd az animált figurák között, akiknek mások mellett Larry King, Shawn Southwick (King felesége), Joey Fatone és Ted Lange kölcsönzi a hangját. A szeretet és a hit hatalmáról szóló történet mozgatórugója egy ősi tengeri varázslat, amelynek következtében egy delfin emberré változik, egy kamaszfiú szitakötővé, egy kedves medúzakirálynő pedig gonosz tündérré.

A Dennis H. Christen ifjúsági regényéből készülő film bemutatójáról és a forgatási helyszínekről egyelőre nem tájékoztatták a közönséget. Sobisky azonban annyit elárult, hogy szeretnék, ha Paris Jackson jól érezné magát, és elfoglalná a munka. "Úgy fogom védeni, mint a saját három gyermekemet. Azt akarom, hogy örömét lelje a filmezésben" - jegyezte meg a producer.

Meghalt Kriza Ákos

Meghalt Kriza Ákos

Raúl is koronavírusos lett

Raúl is koronavírusos lett

A járvány és a zendülés árnyékában visszafogott elnöki beiktatás lesz Washingtonban

A járvány és a zendülés árnyékában visszafogott elnöki beiktatás lesz Washingtonban