szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Húszoldalnyi fotót közölt a bikinifelső nélkül lencsevégre kapott Kate Middletonról a Chi olasz magazinújság hétfői száma. A lap a Berlusconi család birtokolta Mondadori csoport tulajdona.

"Még személyesen II. Erzsébet királynő sem tudott volna megakadályozni abban, hogy közöljem a fotókat. Persze II. Erzsébetet toplessben sohasem közölném" - hangoztatta Alfonso Signorini, a Chi magazin főszerkesztője az olasz sajtóban.

A Chi hétfői, rendkívüli száma a Botrány az udvarban. A királynő meztelen! címmel jelent meg. Az újság címoldalán is a meztelen felsőtestű Kate Middleton látható. A fotók kísérőszövege azt kérdezi, "így kell-e megmutatnia magát egy jövőbeli királynőnek?".

Egy olasz plasztikai sebész cikke Kate bőrének feszességét elemezve megállapítja, hogy előbb-utóbb mégiscsak mellplasztikára lehet szüksége.

Signorini elmondta, hogy több mint százötven felvételt szerzett meg a hercegi pár franciaországi nyaralásáról. Ezekből válogatta ki a megjelenteket, többet, mint amennyi eddig a francia (szintén Mondadori publikálta) Closerben és az ír Daily Starban megjelent. Signorini azt nem árulta el, kitől és mennyiért jutott hozzá a fényképekhez.

"A fotók sajnos politikailag korrektek. Túlságosan is kispolgáriak. Ha szenzációsabb képeket tudtam volna szerezni, azokat is közöltem volna" - mondta Signorini. Elmondása szerint a felvételek "a villán kívülről, az utcáról készültek, ahonnan bárki láthatta a toplesst. Kate meglepetése nem helyénvaló".

Az olasz napilapok szerint a Mondadorit birtokló Berlusconi szándékosan mondott nemet a Buckingham-palotának a fotók leállítására szóló kérésére. Marina Berlusconi, a Mondadori elnöke, a La Repubblica című napilapban hangsúlyozta, hogy "Mondadori a munkáját végzi. Apám politikus, és semmi köze a fotókhoz".

Az olasz sajtó arra emlékeztetett, hogy a Chi magazin Marina topless fotóit is közölte. A Silvio Berlusconi szardíniai villájában, 2009-ben lencsevégre kapott meztelen férfiak és nők miatt azonban per indult a paparazzo ellen.

Operatív törzs: nincs rangsor, logisztikai alapon tesztelnek az iskolákban

Operatív törzs: nincs rangsor, logisztikai alapon tesztelnek az iskolákban

Maradona holttestével fotózkodtak, posztolták is a képeket

Maradona holttestével fotózkodtak, posztolták is a képeket

Reagált az SZFE hallgatósága arra a hírre, hogy megsemmisíthetik a félévüket

Reagált az SZFE hallgatósága arra a hírre, hogy megsemmisíthetik a félévüket