szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Gyakran tekintünk úgy a zöldségekre, mint amiket elég behajítanunk a frigóba, és majd akkor elővennünk, amikor egy...

Gyakran tekintünk úgy a zöldségekre, mint amiket elég behajítanunk a frigóba, és majd akkor elővennünk, amikor egy adott ételhez jól jönnek. Tamar Adler ételszakíró és szakács szerint azonban jobban járunk, ha egyből hozzálátunk feldolgozni őket, amikor hazaérünk a bevásárlásból, hogy hosszabb ideig elálljanak.

Mindennek tetejében ha így teszünk, a később elkészítendő ételeket is jobban be tudjuk tervezni, sőt, chips helyett akár még előbb is hozzájuk nyúlhatunk - mondja Adler, de aki ennél is részletesebb tanácsokat szeretne, annak meleg szívvel ajánljuk elolvasásra a New York Times cikkét.

A sokat bírált ombudsmant, Kozma Ákost jelöli a Fidesz alkotmánybírónak

A sokat bírált ombudsmant, Kozma Ákost jelöli a Fidesz alkotmánybírónak

Így okozhatnak mérgezést és rákot a hétköznapi kozmetikumok

Így okozhatnak mérgezést és rákot a hétköznapi kozmetikumok

Jövő hét elején ülhet le Karácsony és Gulyás, hogy a főváros pénzügyi helyzetéről egyeztessenek, de tízmilliárdos szakadékot kellene áthidalniuk

Jövő hét elején ülhet le Karácsony és Gulyás, hogy a főváros pénzügyi helyzetéről egyeztessenek, de tízmilliárdos szakadékot kellene áthidalniuk

Népszava: Kényszerítik a Fideszes polgármestereket, hogy Ukrajna ellen kampányoljanak

Népszava: Kényszerítik a Fideszes polgármestereket, hogy Ukrajna ellen kampányoljanak