szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Gyakran tekintünk úgy a zöldségekre, mint amiket elég behajítanunk a frigóba, és majd akkor elővennünk, amikor egy...

Gyakran tekintünk úgy a zöldségekre, mint amiket elég behajítanunk a frigóba, és majd akkor elővennünk, amikor egy adott ételhez jól jönnek. Tamar Adler ételszakíró és szakács szerint azonban jobban járunk, ha egyből hozzálátunk feldolgozni őket, amikor hazaérünk a bevásárlásból, hogy hosszabb ideig elálljanak.

Mindennek tetejében ha így teszünk, a később elkészítendő ételeket is jobban be tudjuk tervezni, sőt, chips helyett akár még előbb is hozzájuk nyúlhatunk - mondja Adler, de aki ennél is részletesebb tanácsokat szeretne, annak meleg szívvel ajánljuk elolvasásra a New York Times cikkét.

Benyújtották a törvényjavaslatot, ami nem számol le a Matolcsy-féle MNB-alapítványokkal

Benyújtották a törvényjavaslatot, ami nem számol le a Matolcsy-féle MNB-alapítványokkal

Jogi kiskapukkal készül az EU arra, hogy Magyarország megvétózhatja az oroszok elleni újabb szankciókat

Jogi kiskapukkal készül az EU arra, hogy Magyarország megvétózhatja az oroszok elleni újabb szankciókat

Blikk: Hamis diplomák miatt szállhatott ki az ügyészség több laktanyához

Blikk: Hamis diplomák miatt szállhatott ki az ügyészség több laktanyához

Cápa úszkált a trieszti kikötőben

Cápa úszkált a trieszti kikötőben