szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Gyakran tekintünk úgy a zöldségekre, mint amiket elég behajítanunk a frigóba, és majd akkor elővennünk, amikor egy...

Gyakran tekintünk úgy a zöldségekre, mint amiket elég behajítanunk a frigóba, és majd akkor elővennünk, amikor egy adott ételhez jól jönnek. Tamar Adler ételszakíró és szakács szerint azonban jobban járunk, ha egyből hozzálátunk feldolgozni őket, amikor hazaérünk a bevásárlásból, hogy hosszabb ideig elálljanak.

Mindennek tetejében ha így teszünk, a később elkészítendő ételeket is jobban be tudjuk tervezni, sőt, chips helyett akár még előbb is hozzájuk nyúlhatunk - mondja Adler, de aki ennél is részletesebb tanácsokat szeretne, annak meleg szívvel ajánljuk elolvasásra a New York Times cikkét.

A fény segítségével lehetnek hatékonyabbak a jövő gyógyszerei, és ez magyar kutatóknak köszönhető

A fény segítségével lehetnek hatékonyabbak a jövő gyógyszerei, és ez magyar kutatóknak köszönhető

Szijjártó szerint mindenki más képmutató, és lehetetlen, hogy Ukrajna előbb csatlakozzon az EU-hoz, mint a Nyugat-Balkán országai

Szijjártó szerint mindenki más képmutató, és lehetetlen, hogy Ukrajna előbb csatlakozzon az EU-hoz, mint a Nyugat-Balkán országai

Lezuhant a Néprajzi Múzeum tetejéről és meghalt egy férfi

Lezuhant a Néprajzi Múzeum tetejéről és meghalt egy férfi

Marabu Féknyúz: Alaptörvény módosítgatás

Marabu Féknyúz: Alaptörvény módosítgatás