szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Gyakran tekintünk úgy a zöldségekre, mint amiket elég behajítanunk a frigóba, és majd akkor elővennünk, amikor egy...

Gyakran tekintünk úgy a zöldségekre, mint amiket elég behajítanunk a frigóba, és majd akkor elővennünk, amikor egy adott ételhez jól jönnek. Tamar Adler ételszakíró és szakács szerint azonban jobban járunk, ha egyből hozzálátunk feldolgozni őket, amikor hazaérünk a bevásárlásból, hogy hosszabb ideig elálljanak.

Mindennek tetejében ha így teszünk, a később elkészítendő ételeket is jobban be tudjuk tervezni, sőt, chips helyett akár még előbb is hozzájuk nyúlhatunk - mondja Adler, de aki ennél is részletesebb tanácsokat szeretne, annak meleg szívvel ajánljuk elolvasásra a New York Times cikkét.

A csúnya válság első jele: senki nem mer szólni, hogy válság jöhet

A csúnya válság első jele: senki nem mer szólni, hogy válság jöhet

Amint megszületett az amerikai–ukrán tűzszüneti javaslat, rakéták és drónok hadával támadtak az oroszok

Amint megszületett az amerikai–ukrán tűzszüneti javaslat, rakéták és drónok hadával támadtak az oroszok

A bíróság szerint törvénytelen volt Iványi Gáborék intézményeinek bezáratása, a gyermekjogok is sérültek

A bíróság szerint törvénytelen volt Iványi Gáborék intézményeinek bezáratása, a gyermekjogok is sérültek

Ellenőriztek 6614 sofőrt, ön szerint közülük hányan voltak ittasak?

Ellenőriztek 6614 sofőrt, ön szerint közülük hányan voltak ittasak?