szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Gyakran tekintünk úgy a zöldségekre, mint amiket elég behajítanunk a frigóba, és majd akkor elővennünk, amikor egy...

Gyakran tekintünk úgy a zöldségekre, mint amiket elég behajítanunk a frigóba, és majd akkor elővennünk, amikor egy adott ételhez jól jönnek. Tamar Adler ételszakíró és szakács szerint azonban jobban járunk, ha egyből hozzálátunk feldolgozni őket, amikor hazaérünk a bevásárlásból, hogy hosszabb ideig elálljanak.

Mindennek tetejében ha így teszünk, a később elkészítendő ételeket is jobban be tudjuk tervezni, sőt, chips helyett akár még előbb is hozzájuk nyúlhatunk - mondja Adler, de aki ennél is részletesebb tanácsokat szeretne, annak meleg szívvel ajánljuk elolvasásra a New York Times cikkét.

A rabló, aki elaludt betörés közben – Az év balfék bűnözői történetei a Duma Aktuálban

A rabló, aki elaludt betörés közben – Az év balfék bűnözői történetei a Duma Aktuálban

Meghalt Olivia Hussey, Zeffirelli Júliája

Meghalt Olivia Hussey, Zeffirelli Júliája

Csak készpénzt használ? Akkor van, amire biztos nem gondolt még

Csak készpénzt használ? Akkor van, amire biztos nem gondolt még

Felmérés: a fideszesek többségének sem tetszett, amit Menczer csinált Magyarral

Felmérés: a fideszesek többségének sem tetszett, amit Menczer csinált Magyarral