Áradt a felgyorsult Tisza és mindent letarolt
A magyarországi kihalt falvakról szóló sorozat egyik legkülönlegesebb túrája, amolyan Tüskevár-érzés volt, amikor Tiszahalász emlékei után kutattunk.
Gyakran tekintünk úgy a zöldségekre, mint amiket elég behajítanunk a frigóba, és majd akkor elővennünk, amikor egy...
Gyakran tekintünk úgy a zöldségekre, mint amiket elég behajítanunk a frigóba, és majd akkor elővennünk, amikor egy adott ételhez jól jönnek. Tamar Adler ételszakíró és szakács szerint azonban jobban járunk, ha egyből hozzálátunk feldolgozni őket, amikor hazaérünk a bevásárlásból, hogy hosszabb ideig elálljanak.
Mindennek tetejében ha így teszünk, a később elkészítendő ételeket is jobban be tudjuk tervezni, sőt, chips helyett akár még előbb is hozzájuk nyúlhatunk - mondja Adler, de aki ennél is részletesebb tanácsokat szeretne, annak meleg szívvel ajánljuk elolvasásra a New York Times cikkét.
A magyarországi kihalt falvakról szóló sorozat egyik legkülönlegesebb túrája, amolyan Tüskevár-érzés volt, amikor Tiszahalász emlékei után kutattunk.
Pannonhalmán mondta el augusztus 20-i ünnepi beszédét a Tisza Párt elnöke.