Szabó Yvette
Szerzőnk

Szabó Yvette

Szabó Yvette HVG Hetilap

Ingoványos terepen járók

A magyar állam nem közvetlenül vásárol katonai eszközöket Törökországból, hanem magyar közvetítőn keresztül, értesült a HVG. Egy konkrét ügyletben Szíjj László cége a vevő.Az Orbán-kormányt Erdogan török államfő szíriai kalandja sem zavarja. Az EU-t annál inkább.

Szabó Yvette hvg360

Borkai az ügyei elévülésére játszhat és ez veje miatt Orbán érdeke is lehet

Minél tovább ülnek a papírokon Győr eddigi vezetői, annál nagyobb az esélyük, hogy korrupciógyanús ügyeik elévülnek. Ez akár egy strigula is lehet Borkai Zsolt mellett abban a taktikai játszmában, amelynek során Orbán Viktorék azt latolgatják, a szexorgia miatt megszégyenült polgármester maradhat-e a hatalomban - írtuk október 17-én. A kérdés november 6-án eldőlt, Borkai nem marad a helyén. A gazdasági ügyletek, amelyekkel kapcsolatban emlegették, továbbra is aktuálisak.

Szabó Yvette Gazdaság

Máris omladozik az Esztergomig kanyarodó M0-s ötlete

Nem kapott környezetvédelmi engedélyt a budapesti körgyűrű kiváltására szánt M100-ashoz kapcsolódó egyik elkerülő út, ami a tiltakozó pilisi falvak érveit támasztja alá. A kormány lépései miatt egyre követhetetlenebbé válik az M0-s fejlesztésének folytatása, az azonban már látszik: jól járhat Varga Mihály.

1 2 3 4 5 6 7 8