szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A fotók továbbosztásának lehetősége továbbra sem megoldható az Instagramon, pedig sokan vágynának rá. A cég azonban hajthatatlan, egyszerűen nem akarnak ilyesmit a felhasználók kezébe adni.

Vissza-visszatérő kívánsága az instagramozóknak, hogy végre hivatalos úton is lehetőségük legyen arra, hogy más felhasználók egy-egy jól sikerült képét saját hírfolyamukban is megoszthassanak. Ez a Facebookon természetes dologként működik, és a két platform egyre jobban közeledik egymáshoz, de úgy tűnik, ezen a fronton nem lesz hasonulás.

A képek továbbosztásáról szóló (ál)hírek azután kezdtek ismét szárnyra kapni, hogy a The Verge állítása szerint megbízható forrástól származó képernyőképeket osztott meg róla. Ezek arra utaltak, hogy valami készül. Az Instagram később cáfolta ezt, mondván, az elképzelés egyszerűen megborítaná a szolgáltatás lényegét, így később sem vezetik be.

Néhányan azonban másként vélekednek, hiszen Androidra és iOS-re is régóta létezik olyan program, amely a hivatalos úttól ugyan eltérve, de beteljesíti ezt a sokak által vágyott funkciót. A szomorú az egészben, hogy úgy tűnik, ezzel is kell beérniük, az Instagram ugyanis sokadjára bizonyul meggyőzhetetlennek e téren. Kivéve persze, ha a Stories-ról van szó. Mert az ugye más tészta.

Ha máskor is tudni szeretne az Instagram újításairól, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

3 új funkció jön az Instagramra

Bármennyi hashtaget is írhatunk majd instagramos fotóink alá, de a címkeerdőt akár el is rejthetjük követőink elől. Újításokon dolgoznak az Instagram fejlesztői.

Orbán nem a járványt akarja legyőzni, hanem az ellenzékét

Orbán nem a járványt akarja legyőzni, hanem az ellenzékét

„Repültünk, Mari, repültünk!” – közös fotóval búcsúzik Orbán Viktor Törőcsik Maritól

„Repültünk, Mari, repültünk!” – közös fotóval búcsúzik Orbán Viktor Törőcsik Maritól

Májusra teljes nyitást tervez Ausztria

Májusra teljes nyitást tervez Ausztria