szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A jelenlegi információk szerint egyetlen készülék kivételével kisebb lesz az akkumulátor az iPhone 12-esekben, mint a tavalyi modellekben.

Az elmúlt hetekben már sok információt hallhattunk arról, milyenek lesznek az ősszel érkező iPhone-család tagjai, sőt, már egy videót is láthattunk a készülékekről. Egy dologról azonban eddig viszonylag keveset lehetett hallani: milyen akkumulátor kerül majd a mobilokba. Most erről is érkezett információ, ettől azonban valószínűleg nem dobnak majd hátast a rajongók.

A MySmartPrice értesülései szerint az Apple úgy dobja majd piacra az új iPhone-sorozatot, hogy bizonyos készülékekben kisebb lesz az akkumulátor mérete a tavalyi modellekhez képest. Ha az információk helyesek, akkor

  • az iPhone 12-ben egy 2227 mAh,
  • az iPhone 12 Max-ban egy 2775 mAh,
  • az iPhone 12 Próban egy 2775 mAh,
  • az iPhone 12 Pro Maxban pedig 3687 mAh

egység foglal majd helyet.

©

Ehhez képest

volt az akkumulátor. Mindez azt jelenti, hogy az iPhone 12 Pro Max kivételével mindegyik modellbe kisebb pakk kerülhet, mint egy évvel korábban.

Hogy ez valóban így lesz-e, az minden bizonnyal csak a bemutató pillanatában fog kiderülni. Az mindenesetre érdekes kérdés, hogy a kisebb akkumulátor által nyújtott erőforrást mennyire tudja majd hatékonyan kezelni az iPhone 12-széria.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A király, akinek egy szerető, egy elefánt és egy vasút okozta a vesztét

A király, akinek egy szerető, egy elefánt és egy vasút okozta a vesztét

Az Orbán-kormány szárnyakra cserélné a kerekeket

Az Orbán-kormány szárnyakra cserélné a kerekeket

Mint egy porszívó: ventilátort kapott a hátára a legújabb hipersportkocsi

Mint egy porszívó: ventilátort kapott a hátára a legújabb hipersportkocsi