szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kiszivárgott információk alapján elkészített dummy telefonoknak köszönhetően már most láthatjuk, jó eséllyel milyenek lesznek az ősszel érkező iPhone 12-esek.

Az úgynevezett dummy eszközök alkatrészeket ugyan nem tartalmaznak, külsőre viszont már a olyanok, mint amilyen jó eséllyel az érkező mobil is lesz. Ilyen mobilházakról kerültek most fel felvételek netre, méghozzá a közelgő iPhone 12 tagjairól. A MobileFun nevű YouTube-csatorna videójában az iPhone 12, az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max látható.

Már olyan régóta és olyan sok elemző állítja, hogy lényegében biztosra vehetjük: a legnagyobb változást a készülékek formája hozza majd el, a lekerekített telefonok után ugyanis az Apple visszatér a kissé robusztusabb, szögletesebb kinézethez.

[Kamerában, aksiban és kijelzőben is jobb lehet az iPhone 12, mint az Apple mostani telefonjai]

A hírek szerint az iPhone 12 5,4 colos, az iPhone 12 Pro 6,1 colos, míg az iPhone 12 Pro Max 6,7 colos lesz. A dummy telefonok alapján úgy tűnik, az Apple továbbra is kitart a Lightning port mellett, vagyis USB-C-re egyelőre nem számíthatunk.

Hogy mikor kerül majd a boltok polcaira a széria, még mindig nem tudni. Korábban arról lehetett hallani, hogy október végén, november elején, nemrég azonban az Apple ügyeit jól ismerő források már arról beszéltek, hogy erre a szokásoknak megfelelő rendben kerülhet sor.

Jó hír, hogy a sorozatban állítólag lesz meglepően olcsó változat is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Privátbankár: Milliárdosok vadászházára ment el 7 milliónyi közpénz

Privátbankár: Milliárdosok vadászházára ment el 7 milliónyi közpénz

"A Huawei titkos fegyvere" lehet ez az új chip

"A Huawei titkos fegyvere" lehet ez az új chip

Még mindig floppy-lemezekkel frissítik a Boeing 747-eseket, 8 darab kell 28 naponta

Még mindig floppy-lemezekkel frissítik a Boeing 747-eseket, 8 darab kell 28 naponta