szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nemsokára bemutathatja az LG az úgynevezett Project Explorer kezdeményezés első darabját, különleges „szárnyas” telefonját, ami valóban egyedülállónak mondható a jelenlegi eszközpalettán.

Az LG minap megerősítette, hogy hamarosan „kirepül” szárnyas telefonja, az LG Wing, méghozzá az első Project Explorer eszközként. (Az LG szerint a Project Explorer egy új mobil kategóriát jelent a más mobileszközökkel való interakció új és innovatív módjainak felfedezésére.) Ezzel kapcsolatban szeptember 14-én lehet majd a bejelentésre számítani a vállalat hivatalos Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.

©

A telefonról először májusban hallhattunk T alakú kijelzős koncepciótelefonként, majd augusztusban egy olyan videót is láthattunk róla, amely azt mutatta, hogyan lehet autóban használni navigációhoz. A kijelzők érdekes T kialakítása lehetővé teszi, hogy az egyiken dolgozzunk valamin, miközben a másik kijelzőn egy másik alkalmazás fut.

Ami a specifikációkat illeti, feltételezik, hogy a készüléket valamelyik ötödik generációs Qualcomm Snapdragon 7-es sorozatú lapkakészlet hajtja majd. 6,8”-es lesz a fő kijelző, 4”-es a másodlagos. Hármas kamerarendszerről is hallani, 64 MP-es főérzékelővel. Minthogy az előlapokon nincsen szenzorsziget, sőt lyuk sem, feltételezhető, hogy a szefikamerát a kijelző alá rejtik. Az, hogy nem a Snapdragon 865 lapka kerül bele, arra utal, hogy elfogadható ára lehet a telefonnak, azonban többen is az 1000 dolláros árat valószínűsítik. És hogy miként is kell elképzelni egy ilyen telefont, abban már két videó is a segítségünkre siet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiütötték otthon a Manchester City-t

Kiütötték otthon a Manchester City-t

Csúszhat az EU-s országjelentések publikálása

Csúszhat az EU-s országjelentések publikálása

Somody Imre a Fülkében: Be kell látni, hogy nem érjük utol az osztrákokat

Somody Imre a Fülkében: Be kell látni, hogy nem érjük utol az osztrákokat