szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az orosz Caviar nevű cég ezúttal a Samsung legújabb csúcstelefonját vette kezelésbe, és készített belőle többféle verziót is. A legfeltűnőbb egyértelműen a kínai holdújévre készült modell, de az ár szempontjából ez még csak a második legdrágább konstrukció.

A Samsung nemrég mutatta be az idei évre szánt csúcsmobiljait, a Galaxy S21-családot, amelynek abszolút csúcsa az időközben általunk is letesztelt Galaxy S21 Ultra lett. Ezért alapjáraton 480 ezer forintot kell kifizetni, de ha valaki 16 GB RAM-ot és 512 GB tárhelyet szeretne bele, 550 ezer forintot kell kikeresnie a pénztárcájából. Aki viszont még ezt is kevesli, annak volna itt egy ragyogó ajánlat.

Az orosz Caviar nevű cég már eddig is sok csúcsmobilt változtatott luxustelefonná, a legújabb a sorban pedig természetesen a Galaxy S21 Ultra lett. A vállalat a kínai holdújév (február 12.) alkalmából egy speciális változatot is készített a telefonból, aminek hátoldalán egy aranyból készült ökörfej látható. (Az idei kínai holdújévvel az ökör éve kezdődik el.)

A Galaxy S21 Ultra Gold Ox névre keresztelt telefon hátoldalára tett ökörfej orrán egy 24 karátos aranykarikát is átfűztek. Ez mozgatható, így markolatként is kiválóan használható – állítja a cég. Az ökör szemei természetesen gyémántból vannak.

A speciális Galaxy S21 Ultrából – stílusosan – csak 21 darabot készítenek, azért darabonként 20 140 dollárt, vagyis nagyjából 5,9 millió forintot kell kifizetni.

©

A Caviar azokra is gondolt, akik ennél valamivel visszafogottabb darabot szeretnének maguknak. A Galaxy S21 Ultra Golden Line hátlapjára aranymetszés került, ez 6140 dollárba, vagyis 1,8 millió forintba kerül.

©

Van még karbonszálas, valamint aligátorbőrrel bevont verzió is, nagyjából hasonló árcédulával.

Az abszolút csúcsot azonban egy szintén arany hátlappal ellátott telefon jelenti, amelyről a 21-es szám olvasható le. Ezért nem kevesebb mint 77 230 dollárt, vagyis 22,6 millió forintot kell letenni a Caviar asztalára. Az ára azért is ilyen magas, mert ebből csupán egyetlen egy készül az egész világon.

©

Aki úgy érzi, nem élhet egy ilyen luxustelefon nélkül, az itt tud magának rendelni egyet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megint beteg demokráciának nevezte a magyart Vera Jourová

Megint beteg demokráciának nevezte a magyart Vera Jourová

Gulácsi Péter az Interbe igazolhat, a világ tíz legjobban fizetett kapusa közé kerülhet

Gulácsi Péter az Interbe igazolhat, a világ tíz legjobban fizetett kapusa közé kerülhet

Újabb vállalkozást indítottak a telexesek

Újabb vállalkozást indítottak a telexesek