szerző:
t.g.
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mr. Kuruc és a kozmopolita métely.

Már a szélsőjobb sem a régi. Ma ezt ugyan nehéz elképzelni, de voltak idők, amikor a szélsőjobboldalon még mindenki heteroszexuális volt és keresztény, a hazájához pedig hűséges. Legalábbis ezt mesélik.

Napjainkra teljesen más lett a helyzet. A liberalizmus vírusa megfertőzte a radikálisokat. Ami a szexuális erkölcsöket illeti, ki ne emlékezne Nikkire a Magyar Gárdából. A hagyományos családmodellhez való viszonyát a sajtó is tárgyalta, méghozzá a sokat sejtető „150 pornófilmben tömik a szőke gárdistát” címmel (és fotókkal illusztrálva). Ez valószínűleg túlzás, mert beszámolók szerint nem minden filmben tömtek, némelyikben lányok combjai között mutatkozott furcsa helyzetekben, mert hát a művésznő produkciója mindenképpen furcsának mondható azokban a körökben, ahol a homoszexualitás természetellenes bűnnek számít. Na, de nála is messzebb ment a liberalizálódásban a Jobbik szóvivője, aki melegfelvonuláson benga fekete férfiakat ölelgetett. Utóbbi eset jól mutatja, hogy a mai jobbszélen már a rasszizmus sem szent. Régen alapkövetelmény volt.

Aztán ott van a kereszténység. Ezt, mondjuk, a szélsőjobboldalon soha nem kellett tartalmilag nagyon komolyan venni, a szeresd felebarátodat parancsolatot például elég nehéz betartani lincselés meg Dunába lövetés közben, de azért mégiscsak volt ennek a keresztény önmeghatározásnak jelentése a pogány hiedelmek ellenére, méghozzá az, hogy nem zsidó. Azért ez a minimum. És ma már ebben sem lehetünk biztosak. Mi garantálja, hogy mindenki árja ott, ahol évekig alelnök lehetett egy bibsi? Ráadásul az illetővel nem a származása miatt szakítottak, mert ők, ahogy mindig el is mondják, nem antiszemiták. Ami vagy igaz, vagy nem. Ha igaz, akkor kapituláltak a "zsidók" előtt. Ha nem, akkor hazudnak, az viszont szerintük olyan "zsidós" dolog. Akár így, akár úgy, ez a szélsőjobb nem méltó az elődeihez.

Melegek, fekák, zsidók – van itt minden. Ha nem lenne az eltántoríthatatlan ragaszkodásuk a magyar anyaföldhöz, a végén még össze lehetne keverni a radikálisainkat a homoerotikus cionisták 68-as nemzetközi brigádjával.

De ha máshoz nem is, a hazához hűek maradtak – eddig. Elhagyni a szülőföldet kényelemből vagy számításból, a jobb élet reményében vagy valamitől menekülve: nem, nem, soha. Itt élned, halnod kell. Ez a nemzeti parancsolat, amit csak a kozmopolita liberálisok tartanak romantikus giccsnek, és csupán a gyökértelen bitangok szegnek meg. Az igazi magyar kuruc nem hagyja el az őrséget. Ezért, ha esetleg kiderülne, hogy miközben ő itthon küzd a kommunistákkal, a zsidókkal, a multikkal, a cigányokkal és az internet valamennyi labanc fórumozójával, addig a főkuruc kaliforniai otthonában képviseli hősiesen a nemzeti ügyet, bizonyára felteszi magának a kérdését: ha Nikkitől, a szóvivőtől és Csanádtól megszabadultunk, akkor ez a jenki meddig éget minket?

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
"A rám eső pénzt nem fogom felvenni" - Lovasi András a HVG Teraszon

"A rám eső pénzt nem fogom felvenni" - Lovasi András a HVG Teraszon

Leszaggatták a szivárványos zászlót a ferencvárosi városházáról

Leszaggatták a szivárványos zászlót a ferencvárosi városházáról

Ismét Hamilton rajtolhat az élről

Ismét Hamilton rajtolhat az élről