Tetszett a cikk?

Vaklárma miatt rövid időre kiürítették a washingtoni Fehér Házat, miután a radar képernyőjén egy fehér foltot tévesen repülőgépnek néztek.

Az amerikai elnök személyes biztonságára felügyelő Titkos Szolgálat először "rendkívüli helyzettel" indokolta az intézkedést. Később közölték, hogy repülőgép hatolt be a tiltott zónába, és a Szövetségi Repülési Hivatal (FAA) megkíséreli felvenni a géppel a rádiókapcsolatot. A FAA szóvivője végül bejelentette, hogy tévedés történt, a radar képernyőjén egy fénypontot véltek valódi repülőgépnek.A légierő vadászgépei november 10-én elfogtak egy magángépet, és kikísérték az elnök lakó- és munkahelye fölötti repüléstilalmi zónából. A gép, mint kiderült, véletlenül tévedt az övezetbe, és nem jelentett semmiféle fenyegetést a Fehér Házra. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Donald Tusk: A Fidesz nem illik közénk

Donald Tusk: A Fidesz nem illik közénk

Megéri többet fizetni a 16 GB-os idei MacBook Próért? Videón a (kissé meglepő) eredmény

Megéri többet fizetni a 16 GB-os idei MacBook Próért? Videón a (kissé meglepő) eredmény

Szeretettel Pozsonyból: Csak a tesztemen át

Szeretettel Pozsonyból: Csak a tesztemen át