szerző:
hvg.hu

A közgyűlés úgy döntött, megszüntetik a munkahelyét.

Megszüntették a munkahelyét, és megfosztották két bizottsági tagságától is azt a szocialista önkormányzati képviselőt Kalocsán, aki nyilvánosságra hozta az OLAF Elios ügyben küldött észrevételeit - számolt be az RTL Klub Híradója

Angeli Gabriella munkahelyének megszüntetését a város független polgármestere terjesztette a közgyűlés elő hivatalosan takarékossági szempontokra hivatkozva. Az önkormányzati képviselő munkahelyének megszüntetését a baloldali többségű közgyűlésben a szocialisták helyi elnöke is megszavazta.

Harangozó Tamás MSZP-s képviselő erről azt mondta, ez megengedhetetlen, ezért az MSZP meg fogja tenni a szükséges lépéseket és ki fogják zárni a pártból a kalocsai politikust.

Angeli Gabriella az OLAF Kalocsának küldött észrevételeit kérte ki az önkormányzattól, amiket nyilvánosságra is hozott, ezekből az derült ki, hogy a városban az Eliosra szabták a közbeszerzést.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!