szerző:
hvg.hu

Már-már egy költemény címének is beillene, de csak egy közleményé.

"A reménytelenség gyűlöletet szít" - reagált ilyen című közleményével a Fidesz egy, a párt színeváltozásáról szóló LMP-s sajtótájékoztatóra. Az a párt volt képes leírni, hogy "a reménytelenség gyűlöletet szít", amely az elmúlt csaknem három évben mással sincs elfoglalva, mint  hogy a menekültek ellen szítja a hangulatot.

A Tárki 2016-os kutatása szerint a kormányzati kommunikáció hatására minden második magyar idegenellenes, ami 25 éves csúcs. A számok ez esetben biztos, hogy a valóságot mutatják, elég csak az oltalamzotti státusszal rendelkező menekültek nyaralása ellen tiltakozó őcsényiekre, vagy a bármilyen idegent illegális migránsnak nézőkre gondolni.

Sokszor van olyan érzésünk, a kormány kormányzás helyett kizárólag kommunikációs háborút vív, riogat, alternatív valóságot kreál, mint a Soros-terv vagy a menekültek nélkül fenntartott "tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet."

De túl szép lenne, ha a Fidesz felébredt lelkiismeretének lennénk tanúi.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!