szerző:
hvg.hu

A Tv2 egyébként nem közölhet politikai hirdetéseket.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A Tv2 híradóját, a Tényeket az elmúlt időszakban nehezen lehetett megvádolni azzal, hogy a független újságírás bástyája lett volna, a parlamenti választás előtt azonban ehhez képest is szintet lépett Andy Vajna csatornájának gárdája. A Tények műsorvezetői a Facebookon látható videóban mondták el, miért szavaznak vasárnap Orbán Viktorra.

Gönczi Gábort, Marsi Anikót vagy Andor Évát (képünkön) nyilván az sem tántorítja el, hogy hivatalosan nem a miniszterelnökre, hanem annak pártlistájára szavaznak, reméljük, könnyen megtalálják majd a szavazólapon a Fidesz-KDNP szövetséget.

©

A Tények-műsorvezetők nyilatkozata – és az, hogy a videót az Origo is címlapon közli – azon túl, hogy nem túlságosan vág egybe a sajtó függetlenségéről alkotott képünkkel, azért is furcsa, mivel a Tv2 és a portál a kampány előtt úgy döntött, nem tesz közzé politikai hirdetéseket.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!