szerző:
hvg.hu

A Google összerakott kétoldalnyi válogatást: az év legjobb alkalmazásait és játékait is listázza az Android alkalmazásboltja.

A Google Playen megjelent két olyan lista, amit minden olvasónknak ajánlunk, akinek androidos mobilja és/vagy táblagépe van, hiszen a szerkesztők összeszedték, hogy szerintük melyek voltak 2017 legjobb alkalmazásai és játékai. Mindegyik oldalon több tucat minőségi app található – ide kattintva nézheti meg a legjobb alkalmazásokat, ha pedig erre a linkre kattint, akkor az év legszuperebb androidos játékait találja meg.

A Google Play szerkesztői egyébként idén nem csak ilyen válogatással lepték meg a felhasználókat, hiszen az androidosoknak már a legjobb minőségű appokat is kiemelik egy erre létrehozott listában.

Ha már az év legjobbjairól van szó, ajánljuk magunkat is: 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban is közzétettük válogatásunkat kedvenc alkalmazásainkról, illetve a játékok kapcsán is készültek ilyen listák, szintén 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban. Természetesen idén sem maradnak el ezek a válogatások, december végén jelentkezünk velük.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!