szerző:
hvg.hu

A Google összerakott kétoldalnyi válogatást: az év legjobb alkalmazásait és játékait is listázza az Android alkalmazásboltja.

A Google Playen megjelent két olyan lista, amit minden olvasónknak ajánlunk, akinek androidos mobilja és/vagy táblagépe van, hiszen a szerkesztők összeszedték, hogy szerintük melyek voltak 2017 legjobb alkalmazásai és játékai. Mindegyik oldalon több tucat minőségi app található – ide kattintva nézheti meg a legjobb alkalmazásokat, ha pedig erre a linkre kattint, akkor az év legszuperebb androidos játékait találja meg.

A Google Play szerkesztői egyébként idén nem csak ilyen válogatással lepték meg a felhasználókat, hiszen az androidosoknak már a legjobb minőségű appokat is kiemelik egy erre létrehozott listában.

Ha már az év legjobbjairól van szó, ajánljuk magunkat is: 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban is közzétettük válogatásunkat kedvenc alkalmazásainkról, illetve a játékok kapcsán is készültek ilyen listák, szintén 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban. Természetesen idén sem maradnak el ezek a válogatások, december végén jelentkezünk velük.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!