#gasztronómia


GoVolcanic - Európa első vulkanikus csúcstalálkozója
 

GoVolcanic - Európa első vulkanikus csúcstalálkozója

Egyedi rendezvénynek ad otthont a margitszigeti Holdudvar a bronzvasárnapi hétvégén. Két nap, 53 borászat 12 országból, 167 féle bor, 6 külföldi és 2 neves magyar borszakértő, 12 vulkanológus előadása, interaktív programok. GoVolcanic - egy időben, egy helyen vulkanikus borok, gasztronómia, geológia, etnográfia, komplex, sajátos megközelítésben.

hvg.hu hvg.hu

Gerendai Károly:
 

Gerendai Károly: "Sokszor felhúzom magam a híreket hallgatva"

Érdekli a közélet, de elmondása szerint nem tud része lenni egy pártpolitikára épülő rendszernek. Michelin-csillagos éttermei és a Lupa Beach mellett újabb vállalkozásokat is tervez a Sziget Fesztivál egykori alapítója. Portréinterjú Gerendai Károly üzletemberrel.

Pálmai Erika Pálmai Erika


Főzzön velünk! – eritreai zigni
 

Főzzön velünk! – eritreai zigni

Gasztronómiai kísérletezésre hívjuk az olvasónkat. Grúziától Kínáig, Argentínától Olaszországig térképezzük fel a különböző konyhák emblematikus receptjeit. A videós útmutató egyszerű, nagyszerű, csak ki kell próbálni.

hvg.hu hvg.hu


Főzzön velünk! – bolgár mismas
 

Főzzön velünk! – bolgár mismas

Gasztronómiai kísérletezésre hívjuk az olvasónkat. Grúziától Kínáig, Argentínától Olaszországig térképezzük fel a különböző konyhák emblematikus receptjeit. A videós útmutató egyszerű, nagyszerű, csak ki kell próbálni.

hvg.hu hvg.hu


Főzzön velünk! – brazil maracujás mousse
 

Főzzön velünk! – brazil maracujás mousse

Gasztronómiai kísérletezésre hívjuk az olvasónkat. Grúziától Kínáig, Argentínától Olaszországig térképezzük fel a különböző konyhák emblematikus receptjeit. A videós útmutató egyszerű, nagyszerű, csak ki kell próbálni.

hvg.hu hvg.hu


Főzzön velünk! – argentin empanada
 

Főzzön velünk! – argentin empanada

Gasztronómiai kísérletezésre hívjuk az olvasónkat. Grúziától Kínáig, Argentínától Olaszországig térképezzük fel a különböző konyhák emblematikus receptjeit. A videós útmutató egyszerű, nagyszerű, csak ki kell próbálni.

hvg.hu hvg.hu


Főzzön velünk! – örmény kebab
 

Főzzön velünk! – örmény kebab

Gasztronómiai kísérletezésre hívjuk az olvasónkat. Grúziától Kínáig, Argentínától Olaszországig térképezzük fel a különböző konyhák emblematikus receptjeit. A videós útmutató egyszerű, nagyszerű, csak ki kell próbálni.

hvg.hu hvg.hu


Malmőben mutatkozhat be a legjobb magyar street food hely
 

Malmőben mutatkozhat be a legjobb magyar street food hely

Tavaly szervezték meg először és most indult el a jelentkezés a következő Hungarian Street Food Awardsra, amely keretében a legjobb hazai street food helyeket pontozza a szakmai zsűri és a közönség. 8 kategóriában választják ki a legjobbakat, az összetett verseny első helyezettje pedig kijut Malmőbe az európai döntőre.

hvg.hu hvg.hu



Valljuk be: a húsvét az evésről szól
 

Valljuk be: a húsvét az evésről szól

Ha van ünnep, amelyen a legádázabb gasztroreformerek is megadják magukat a hagyományoknak, akkor az a húsvét. Az asztalról elmaradhatatlan fogások egyáltalán nem bonyolultak, de összeszedtünk néhány tippet, hogy tökéletesek is lehessenek.

hvg.hu hvg.hu