szerző:
T.S.
Tetszett a cikk?

Egy friss hír szerint az énekesnő azzal a kikötéssel keres séfet, hogy egyebek mellett ismerje a kóser konyha előírásait és mindenhová kövesse őt. Nem mellesleg, az ezzel járó járó kötöttséget hajlandó jól megfizetni.

Madonna ajánlatkéréssel fordult a londoni St. James’s Parkban székhellyel rendelkező Talent Private Staff tanácsadó és magánháztartások részére munkaerőt toborzó irodához, sürgősen privát szakácsra lenne szüksége. A napi munkaidőben foglalkoztatott séf számára egyik fő igénye a magas szintű főző- és sütőtudomány mellett, hajlandó legyen vele utazni elsősorban Lisszabonba, Londonba vagy New Yorkba. Mint ismert, a sztárénekes az utóbbi években részben Londonban tölti idejét, ahol 18 éves Rocco fia él apjával Guy Ritchie-vel; részben pedig New Yorkban és Lisszabonban, az előbbi 22 éves lánya Lourdes Leon lakhelye is; míg az utóbbi városban egy másik fia, David Banda tanul és futballozik. Madonna egyébként a portugál fővárosban a Hotel Palacio Ramallete mind a 14 szobáját bérli.

©

A díva személyi séfjelöltje iránt támasztott elvárása: ismerje és mesterien gyakorolja a kulináris művészetben a kóser, olasz és ázsiai konyhát, s legyen a rizottó és a sushi specialistája. A minden szempontból megfelelő szakácsnak évi 110 ezer font – több mint 40 millió forint – üti a markát Madonna számlájáról, ami egész  tisztességes keresetnek számít.

Nem örülnénk ugyan, ha átmenetikeg elveszítenénk itthon egy remek séfet, de lehet próbálkozni...

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!